Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pharma PLUS: Οι άξονες στρατηγικής ανάπτυξης βρέθηκαν στο επίκεντρο της Πανελλήνιας Συνάντησης Φαρμακείων

1/5/2023 4:02:02 πμ
Παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις και σύγχρονες υπηρεσίες για τα μέλη του Δικτύου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η Πανελλήνια Συνάντηση των φαρμακοποιών-συνεργατών της Pharma PLUS, μέσα από έναν Κύκλο Συνεδρίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Η ομάδα της Pharma PLUS παρουσίασε τη νέα στρατηγική της εταιρείας για τα συνεργαζόμενα φαρμακεία, τις τελευταίες καταναλωτικές τάσεις στην αγορά, καθώς και τις καινοτόμες λύσεις και σύγχρονες υπηρεσίες που αποσκοπούν στη διαρκή ανάπτυξη και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των μελών του Δικτύου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε ολική αναδιοργάνωση, προσελκύοντας εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και παροχών.

Ο 'Aγγελος Δούμουρας, Γενικός Διευθυντής Pharma PLUS, σημείωσε: «Η στρατηγική μας για το αύριο στηρίζεται σε 4 βασικούς πυλώνες, την προσήλωση στην υγεία, την αξιοποίηση της τεχνολογίας, τη δημιουργία σύγχρονης καταναλωτικής εμπειρίας και τη δυναμική ανάπτυξη του Δικτύου με ακόμα περισσότερα επιλεγμένα σημεία πανελλαδικά. Στόχος μας η σύνδεση της Pharma PLUS και μιας μοντέρνας αντίληψης για το ελληνικό φαρμακείο να είναι μονόδρομος στο μυαλό κάθε συνεργάτη και πελάτη».

Και συνεχίζοντας ο Α. Δούμουρας ολοκλήρωσε: «Ο χώρος του φαρμακείου, ένας από τους ισχυρότερους της ελληνικής οικονομίας και σημαντικός πυλώνας της ανθρώπινης υγείας, οφείλει να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται. Η ομάδα της Pharma PLUS είναι πανέτοιμη για το επόμενο βήμα, διαθέτοντας γνώση, τεχνογνωσία, εμπειρία και πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα καινοτομίας».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα φαρμακεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση συνταγών, αναφέρει ο Φ.Σ. Αττικής
Απελευθερώνοντας επιπλέον χρόνο στους φαρμακοποιούς






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Επενδύει στις εταιρείες iDNA Genomics & iDNA Laboratories
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία
Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna
Παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τα νέα λανσαρίσματα
Bayer: Ενισχύει το pipeline της σε βασικούς θεραπευτικούς τομείς
Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Οι οδοντόκρεμες SANGI στο Space Technology Hall of Fame
Κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Plac Control