Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Pharma PLUS & Affidea συνδυάζουν το χώρο του φαρμακείου με την ΠΦΥ

3/11/2023 2:49:48 πμ
Δήλωση της Ιωάννας Βασιλοπούλου, Head of Customer & Consumer Experience, Pharma PLUS για τη βράβευση στα Best in Pharmacy Awards 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι εκπρόσωποι της Pharma PLUS μετά τη βράβευσή τους

«Η Pharma PLUS του Ομίλου Lavipharm και ο Όμιλος Affidea προχώρησαν στη στρατηγική συνεργασία "Συμμαχία για την Υγεία", για την από κοινού προσφορά υπηρεσιών, με στόχο την ανάδειξη του υγιεινού τρόπου ζωής και της επιμελούς παρακολούθησης της υγείας. Τα δύο μέρη παρέχουν προνομιακά προγράμματα διαγνωστικών εξετάσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων Affidea πανελλαδικά για τους κατόχους της κάρτας πελάτη +PLUS CARD της Pharma PLUS.


Η Pharma PLUS απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία "Καλύτερες Συνεργασιακές Πρακτικές" με την Κριτική Επιτροπή να σχολιάζει: "Για πρώτη φορά δύο εταιρείες συνδυάζουν το χώρο του φαρμακείου με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, όπου υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία".


Εκ μέρους της Ομάδας της Pharma PLUS θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κριτική Επιτροπή για αυτήν την πολύ τιμητική διάκριση! Παράλληλα να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea για την εξαιρετική συνεργασία μας, για την οποία είμαστε πολύ περήφανοι. Η διάκριση επισφραγίζει τη δέσμευση των δύο εταιρειών για την προώθηση της Υγείας και την παροχή φροντίδας υψηλής ποιότητας.


Η "Συμμαχία για την Υγεία" αναδεικνύει τα πολλαπλά οφέλη της +PLUS CARD, της πανελλαδικής κάρτας πιστότητας πελάτη Pharma PLUS, επεκτείνοντάς τα για πρώτη φορά και εκτός του χώρου του φαρμακείου με επιπλέον προνόμια. Η αρχή έγινε με τη Γιορτή της Μητέρας και ακολουθούν πολλές νέες σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις. Με τον τρόπο αυτό, η Pharma PLUS ανοίγει την πόρτα στην πρόληψη, συνδυάζοντας το σημείο φροντίδας με το σημείο διάγνωσης, το φαρμακείο με το διαγνωστικό κέντρο, τον φαρμακοποιό με τον ιατρό».


Πηγή: Φαρμακευτικός Κόσμος #195 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
Διασφαλίζοντας την επάρκεια σε Ελλάδα και Ευρώπη






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη