Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


PGEU: Επικροτεί τους Έλληνες φαρμακοποιούς

16/2/2021 1:58:27 μμ
Για τη συμβολή τους στην προώθηση του εμβολιασμού COVID-19
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ειδική αναφορά στους Έλληνες φαρμακοποιούς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση Φαρμακοποιών (PGEU), σε δημοσιεύσεις της σχετικά με το ρόλο των φαρμακοποιών στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Ειδικότερα, η Ένωση σχολιάζει στο twitter ότι τα φαρμακεία στην Ελλάδα υποστηρίζουν τους πολίτες χωρίς τεχνικές γνώσεις να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους μέσω της εθνικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ως ένας από τους διάφορους τρόπους που οι φαρμακοποιοί προωθούν τον εμβολιασμό έναντι της COVID-19. 

Επιπλέον αναφέρεται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ανέπτυξε ο ΠΦΣ και ο ΙΔΕΕΑΦ με αντικείμενο την παροχή έγκυρων και αξιόπιστων πληροφοριών σχετικά με τα εμβόλια της COVID-19 προς τους ασθενείς.

Εκτός από τη σχετική ανάρτηση στο twitter, η ειδική αναφορά στην Ελλάδα γίνεται και σε ένα πεδίο της ιστοσελίδας της PGEU αφιερωμένο στην COVID-19 (εδώ), από όπου ευχαριστεί όλους τους φαρμακοποιούς στην Ευρώπη για τη συμμετοχή τους στις εθνικές προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση που δείχνετε καλύπτοντας τις ανάγκες των ασθενών και παρέχοντας απρόσκοπτα τις υπηρεσίες σας σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο είναι εξαιρετικά σημαντική και εκτιμάται από όλους» αναφέρει η Ένωση.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έως την 1η Απριλίου πρέπει να έχουν προγραμματιστεί ραντεβού
Τα «σημεία προσοχής» στην Υγεία για το 2024 καταγράφει η Ένωση






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο