Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΠΦΣ: Συνάντηση με τον Π.Παπαδημούλη

20/11/2015 9:46:44 πμ
Επί τάπητος το ιδιοκτησιακό
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτρη Παπαδημούλη , συνάντησε η αντιπροσωπεία του ΠΦΣ, στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της PGEU.

Η αντιπροσωπεία των Φαρμακοποιών που αποτελούνταν από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Λουράντο, Ιωάννη Μακρυγιάννη και Κώστα Κούβαρη, εξέθεσε τα προβλήματα που απασχολούν τον φαρμακευτικό χώρο μετά και τις τελευταίες αποφάσεις της Κυβέρνησης.

Επίσης έγινε αναφορά και στο θέμα της Διατλαντικής Συμφωνίας (TTIP) που έχει άμεσο αντίκτυπο στις οικονομίες όλων των ευρωπαϊκών χωρών. Από την συζήτηση διεφάνη η άμεση ανάγκη ανάπτυξης πρωτοβουλιών τόσο στον ελληνικό χώρο με την διοργάνωση μιας Ημερίδας με την συμμετοχή εκπροσώπων της ευρωπαϊκής ένωσης , όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο με την δραστηριοποίηση της PGEU, προκειμένου να γίνουν γνώστες οι λεπτομέρειες της Συμφωνίας αυτής.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει η Κατερίνα Μπαρμπαγιάννη MD, MSc, Παθολόγος με εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη, Medical Advisor Φαρμασέρβ-Λίλλυ
Κατέληξαν σε συμφωνία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο






Σχετικά άρθρα

f-anazitisi: Ενσωματώνει το σύστημα ταξινόμησης ATC του Π.Ο.Υ.
Ενισχύει περαιτέρω την επιστημονική εγκυρότητα και τη χρηστικότητά της
Μήνυμα για τις εκλογές του Φ.Σ. Χανίων
Από τον Μ. Κατσαράκη, γ.γ. ΠΦΣ και υποψήφιο πρόεδρο
Iowa: Φαρμακεία αξιοποιούνται για την έγκαιρη διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα
Στο πλαίσιο πανεπιστημιακής μελέτης με την υποστήριξη της Eli Lilly
ΠΦΣ: Ηλεκτρονικές οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στο «Προλαμβάνω»
Νέο πεδίο στην ειδική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ