Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΠΦΣ: Οι φαρμακοποιοί που δεν θέλουν να διαθέτουν ΦΥΚ πρέπει να το δηλώσουν

6/2/2026 4:39:58 μμ
Έως τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ ΠΦΣ και ΕΟΠΥΥ για την επέκταση της διάθεσης ΦΥΚ από τα φαρμακεία, όσοι φαρμακοποιοί δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία, καλούνται τώρα να το δηλώσουν εγγράφως στον οικείο τους φαρμακευτικό σύλλογο.

 

Η προθεσμία είναι έως και τη Δευτέρα 09/02, ώστε οι σύλλογοι να συγκεντρώσουν τα στοιχεία των φαρμακείων που εξαιρούνται και να αποστείλουν το σχετικό αρχείο στον ΠΦΣ το αργότερο μέχρι την Τρίτη 10/02 στις 14:00. Σημειώνεται ότι οι φαρμακοποιοί που δεν υποβάλουν δήλωση εξαίρεσης, θεωρείται ότι αποδέχονται τους όρους της Συλλογικής Σύμβασης και θα ενταχθούν κανονικά στη διαδικασία διάθεσης των συγκεκριμένων σκευασμάτων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ζητά στενή συνεργασία χωρίς επικαλύψεις ρόλων
Σύμφωνα με προκήρυξη του ΑΣΕΠ






Σχετικά άρθρα

ΦΣΑ: Καταγγέλλει την πώληση ΜΗΣΥΦΑ από μίνι μάρκετ μέσω Wolt & Box Now
Και θέτει το σοβαρό ζήτημα του εφοδιασμού τους
Φ.Σ. Πιερίας προς φαρμακεία: Αποσύρετε τις χορηγούμενες αναρτήσεις στο διαδίκτυο
Η διοίκηση του Συλλόγου απειλεί με πειθαρχικές διαδικασίες
Οι φαρμακοποιοί συνεργάζονται με την Danone
Με σκοπό την ενίσχυση του ρόλου τους στην εξειδικευμένη διατροφή
Φ.Σ. Ηρακλείου & Περιφέρεια Κρήτης: Συνεργάζονται για την προαγωγή της υγείας
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη