Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

ΠΦΣ: Έως τις 27 Ιουνίου οι δηλώσεις των συνδυασμών για τις εκλογές

25/5/2023 1:34:56 πμ
Προκηρύχθηκαν για τις 30 Ιουλίου 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Δ.Σ. του ΠΦΣ προκηρύσσει επίσημα τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου για την 30η Ιουλίου 2023, ημέρα Κυριακή, από τις οποίες θα αναδειχθούν 15 μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και 10 μέλη (5 τακτικά και 5 αναπληρωματικά) για το Ανώτατο Φαρμακευτικό Πειθαρχικό Συμβούλιο. Η αναλογία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ορίζεται ως εξής: α) τρεις αντιπρόσωποι του Φ.Σ. Αττικής, με τους αναπληρωτές τους, β) ένας αντιπρόσωπος του Φ.Σ. Πειραιώς με τον αναπληρωτή του και γ) ένας από τους αντιπροσώπους στον ΠΦΣ των υπόλοιπων Φαρμακευτικών Συλλόγων με τον αναπληρωτή του.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας (με υπογραφή και σφραγίδα φαρμακείου) και οι δηλώσεις των συνδυασμών (με τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων) θα γίνονται δεκτές έως και την 27η Ιουνίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00. Ο ΠΦΣ ενημερώνει (κατόπιν και υποβολής σχετικού ερωτήματος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών) ότι είναι νόμιμο να διαβιβάσει στους υποψήφιους τα στοιχεία επικοινωνίας των αντιπροσώπων του, θέτοντας περιορισμούς στην επικοινωνία. Ωστόσο θα αποδέχεται από αντιπροσώπους το δικαίωμα εναντίωσης επικοινωνίας με κάποιον υποψήφιο. Όποιος αντιπρόσωπος δεν επιθυμεί να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία του, καλείται να ενημερώσει εγγράφως τη γραμματεία του ΠΦΣ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους
Ο αντιπρόεδρος του Φ.Σ. Αττικής προτείνει μια άλλη λογική εκπροσώπησης






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Ζητά την επαναφορά της ταινίας γνησιότητας στα ΜΗΣΥΦΑ
Κρίνει πως η κατάργησή της τα υποβιβάζει σε προϊόντα ευρείας κυκλοφορίας
9ο Συνέδριο «Το Φαρμακείο του Αύριο»
«Φαρμακείο 360°: Συνδέοντας Ανθρώπους, Τεχνολογία & Υγεία»
ΠΦΣ: Ξεκινούν οι εγγραφές στα δωρεάν σεμινάρια του Health Hub
Αφορούν τομείς όπως η φαρμακευτική φροντίδα και η ενσωμάτωση της ΑΙ στη φαρμακευτική πρακτική