Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΠΦΣ: Θα συλλέγει στοιχεία από τις πωλήσεις φαρμάκων μέσω των φαρμακείων

13/1/2017 12:40:47 μμ
Υπεγράφη η σχετική σύμβαση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



Yπεγράφη στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου η σύμβαση συνεργασίας με την εταιρεία CMT ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. που επελέγη μετά από διαγωνισμό για την ανάδειξη Τεχνικού Συμβούλου για την εκπόνηση επιχειρησιακού σχεδίου δράσης, οργάνωσης και λειτουργίας της εταιρείας ΕΤΕΣΤΑ Α.Ε.


Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, «στόχος μας είναι η λειτουργία της εταιρείας με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα για την παροχή χρήσιμων και έγκυρων στοιχείων, που μπορούν να αντληθούν μόνον από τα φαρμακεία, προς όφελος των Φαρμακοποιών.


Σε αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε με την συνεργασία των Φαρμακευτικών Συλλόγων και κυρίως με την στήριξη και συνδρομή των συναδέλφων Φαρμακοποιών».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Εκατέρωθεν χαρακτηρισμοί για τα έργα και τις ημέρες της προεδρίας τους
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ






Σχετικά άρθρα

Τι να προσέξετε πριν από την επόμενη εκπτωτική ενέργεια στο φαρμακείο
Γράφει ο Γιάννης Δατσέρης, founder και managing director της prais.ai
ΕΜΑ: Σε έλλειψη τα φάρμακα με paliperidone palmitate
Λόγω προβλημάτων παραγωγής από τη Pharmathen International
ΠΦΣ: 14 εκατ. ευρώ χρωστάει η κυβέρνηση στα φαρμακεία
Για το εθνικό πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας