Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση

30/7/2025 4:17:33 μμ
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΠΦΣ ενημερώνει ότι 9.567 barcode readers νέας γενιάς διατέθηκαν σε φαρμακεία με επιδότηση, μέσω των συμβεβλημένων παρόχων – εταιρειών μηχανογραφικών προγραμμάτων. Παράλληλα αναβαθμίστηκαν όσα από τα scanners προϋπήρχαν και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στις νέες απαιτήσεις που ορίζει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία. 


Χαρακτηρίζοντας το εγχείρημα «μεγάλη επιτυχία», ο ΠΦΣ καλεί τώρα τους φαρμακοποιούς που προμηθεύτηκαν barcode readers από άλλες εταιρείες και όχι με τις συμβεβλημένες με τον σύλλογο, να αναρτήσουν στην πλατφόρμα εδώ τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να αιτηθούν την επιδότηση. Η καταληκτική ημερομηνία για την ανάρτηση των δικαιολογητικών ορίζεται η 15η Σεπτεμβρίου 2025. Η καταβολή του ποσού των 60€+ ΦΠΑ θα πραγματοποιηθεί κατόπιν σχετικών ελέγχων και διασταυρώσεων των δοθέντων στοιχείων. 


Για οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πατήσουν εδώ, ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: logistirio@pfs.gr.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά τη Δευτέρα 21 Ιουλίου
«Είναι ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσουμε», σύμφωνα με τον Μ. Κατσαράκη






Σχετικά άρθρα

Φαρμακαποθήκη αιτήθηκε την εξαγορά 47 φαρμακείων στη Βουλγαρία
Την υπόθεση διερευνά Επιτροπή Ανταγωνισμού της χώρας
Ο ρόλος του φαρμακοποιού στον υποβοηθούμενο θάνατο συζητιέται στο Ην. Βασίλειο
Τι έδειξε έρευνα του Βασιλικού φαρμακευτικού συλλόγου
Φ.Σ. Λάρισας: Καταγγελία για ιστοσελίδα που πουλά φάρμακα
Έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία, ο ΠΦΣ και ο ΕΟΦ
ΕΟΠΥΥ: Εξυπηρετεί πλέον και τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
Οι συνταγές θα εκτελούνται με τους ίδιους όρους που ισχύουν για τους υπόλοιπους ασφαλισμένους