Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pfizer: Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για φοιτητές του ΑΠΘ & του ΠΑΜΑΚ

15/1/2023 6:52:56 μμ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το παγκόσμιο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών & Υπηρεσιών της Pfizer στη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μια νέα συνεργασία για την πρακτική άσκηση φοιτητών με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, το τρέχον πρόγραμμα πρακτικής άσκησης είναι εξάμηνης διάρκειας και προσφέρει σε συνολικά 9 τελειόφοιτους φοιτητές, 6 από το τμήμα Οικονομικών του ΑΠΘ και 3 από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ και στην πλειονότητά τους στο τελευταίο ακαδημαϊκό έτος, την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία γύρω από τον τομέα των οικονομικών, ανθρώπινου δυναμικού, εσωτερικών πολιτικών και προμηθειών, που αποτελούν και βασικές υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο στην Pfizer παγκοσμίως. 

Σημειώνεται ότι οι 6 φοιτητές από το ΑΠΘ επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 90 υποψήφιους που υπέβαλαν αίτηση για τις σχετικές θέσεις, ενώ το σύνολο των υποψηφίων πέρασαν από συνεντεύξεις με στελέχη του Κέντρου προκειμένου να γίνει η τελική επιλογή. «Στο πλαίσιο της εξωστρεφούς αναπτυξιακής στρατηγικής που ακολουθούμε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, δημιουργούμε γέφυρες συνεργασίας με εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς, μέσω των οποίων διευρύνονται οι δυνατότητες και οι προοπτικές των μελών της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας. Η επιλογή φοιτητριών/φοιτητών του ΑΠΘ για πρακτική άσκηση στο Κέντρο της Pfizer στη Θεσσαλονίκη αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη του υψηλού επιπέδου σπουδών και κατάρτισης που προσφέρει το Πανεπιστήμιό μας στους νέους και τις νέες μας», ανέφερε ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν