Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pfizer Inc: Διαθέτει δωρεάν το πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων της

15/2/2023 9:35:51 μμ
Σε 45 αναπτυσσόμενες χώρες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Διευρύνει σημαντικά τη δέσμευσή της για το «Σύμφωνο για έναν Υγιέστερο Κόσμο» η Pfizer Inc, διαθέτοντας χωρίς κέρδος το πλήρες χαρτοφυλάκιο φαρμάκων και εμβολίων της, για το οποίο κατέχει τα παγκόσμια δικαιώματα, με στόχο να συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας 1,2 δισ. ανθρώπων που ζουν σε 45 χώρες με χαμηλότερα εισοδήματα. Η εταιρεία αυξάνει τα συνολικά παρεχόμενα προϊόντα από 23 σε περίπου 500.

«Ξεκινήσαμε το Σύμφωνο για να συνεισφέρουμε στη μείωση των τεράστιων ανισοτήτων στον τομέα της υγείας στον κόσμο μας. Πιστεύουμε πως η διεύρυνση αυτή στα προϊόντα, σε συνδυασμό με τις συνεχιζόμενες προσπάθειες για την αντιμετώπιση των εμποδίων που περιορίζουν ή αποτρέπουν την πρόσβαση, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε ή ακόμα και να επιταχύνουμε το όραμά μας για έναν κόσμο, στον οποίο όλοι οι άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στα φάρμακα και στα εμβόλια που χρειάζονται για να ζουν υγιέστερα για περισσότερα χρόνια», ανέφερε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά.

Το χαρτοφυλάκιο του Συμφώνου περιλαμβάνει πλέον τα φάρμακα και τα εμβόλια που είναι εντός και εκτός πατέντας, χημειοθεραπείες και από του στόματος χορηγούμενες θεραπείες καρκίνου, ευρύ φάσμα αντιβιοτικών που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της αυξανόμενης νοσηρότητας, θνησιμότητας και κόστους, που σχετίζονται με την αντιμικροβιακή αντοχή και την αποτροπή περίπου 1,5 εκατ. θανάτων κάθε χρόνο λόγω βακτηριακών λοιμώξεων.

Καθώς η Pfizer παρουσιάζει νέα φάρμακα και εμβόλια, τα προϊόντα αυτά θα συμπεριλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο του Συμφώνου και θα διατίθενται χωρίς κέρδος.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στόχος η απρόσκοπτη τροφοδοσία των κρατών μελών σε φαρμακευτικά προϊόντα
Η νέα ρύθμιση αφορά και τα φάρμακα αδυνατίσματος






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών