Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pfizer Hellas: Οι ασθενείς τη θεωρούν ως η εταιρεία με την καλύτερη φήμη σε Ελλάδα και Κύπρο

17/6/2022 2:27:46 πμ
Σύμφωνα με την παγκόσμια ετήσια έρευνα PatientView
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Tην πρώτη θέση κατέλαβε η Pfizer Hellas στη λίστα των φαρμακευτικών εταιρειών με την καλύτερη εταιρική φήμη στην Ελλάδα και στην Κύπρο για το 2021, βάσει της ετήσιας έρευνας εταιρικής φήμης του ανεξάρτητου διεθνούς φορέα ερευνών Patient View, μετά από αξιολόγηση από συλλόγους και ομάδες ασθενών και από τις δυο χώρες.

Η έρευνα Patient View αποτυπώνει την εταιρική φήμη των φαρμακευτικών εταιρειών που συμμετείχαν στην έρευνα με βάση το βαθμό ανταπόκρισής τους σε 10 δείκτες, σύμφωνα πάντα με την αξιολόγηση των συλλόγων και ομάδων ασθενών. 

Οι δείκτες αυτοί αφορούν το βαθμό υποστήριξης των ασθενών στην πανδημία της Covid-19, στην ασθενοκεντρική προσέγγιση, στην ποιότητα πληροφόρησης των ασθενών, στη διασφάλιση της ασφάλειας των ασθενών, στην ποιότητα των προϊόντων, στη διαφάνεια στις σχέσεις με τους ασθενείς και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη αναφορικά με την τιμολογιακή πολιτική και τα δεδομένα των κλινικών μελετών, στην ακεραιότητα, την ανάπτυξη ποιοτικών σχέσεων με τους ασθενείς, την παροχή υποστήριξης πέραν των φαρμακευτικών προϊόντων, καθώς και τη γενικότερη συμμετοχή των ασθενών σε προγράμματα Έρευνας & Ανάπτυξης νέων φαρμακευτικών προϊόντων που υλοποιεί κάθε εταιρεία. 

«Η διάκριση αυτή είναι μεγάλη τιμή για εμάς καθώς προέρχεται από τους ίδιους τους συλλόγους και τις ομάδες ασθενών και αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους ασθενείς στην Ελλάδα και στην Κύπρο για μια καλύτερη ζωή και ένα καλύτερο μέλλον» σχολίασε ο Ζαχαρίας Ραγκούσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αφορά την εκστρατεία «Vote4Patients» για τις Ευρωεκλογές του 2024
Μεταξύ αυτών και ένα νέο ισχυρό αντιβιοτικό






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα