Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pfizer CDI: Φέρνει κοντά ασθενείς και επαγγελματίες υγείας

15/5/2022 10:51:49 μμ
Για να συνδιαμορφώσουν τις λύσεις στις ψηφιακές ανάγκες τους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πιστό στο στόχο να αναπτύσσει ψηφιακές λύσεις και καινοτόμες ανακαλύψεις που αλλάζουν τη ζωή των ασθενών, το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer διοργάνωσε τον Απρίλιο την υβριδική εκδήλωση «Thought Leadership Workshop on Digital Healthcare», συγκεντρώνοντας εκπροσώπους της ερευνητικής-επιστημονικής κοινότητας.

Ειδικότερα, αντλώντας στοιχεία και ερεθίσματα από τα ευρήματα έρευνας που διεξήγαγε πρόσφατα το CDI για τις ψηφιακές ανάγκες των ασθενών και των επαγγελματιών υγείας σε ευρωπαϊκό επίπεδο και σε διάφορες θεραπευτικές περιοχές, η οποία παρουσιάστηκε στους συμμετέχοντες στην αρχή της εκδήλωσης, στο Workshop συζητήθηκαν οι ανάγκες και οι προτεινόμενες λύσεις, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του ασθενούς μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών υγείας. 

Η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τους συμμετέχοντες επικεντρώθηκε σε καινοτόμες λύσεις ψηφιακής υγείας σε τομείς όπως: επικοινωνία μεταξύ ασθενών – επαγγελματιών υγείας – φροντιστών, εκπαίδευση ασθενών, διάγνωση και θεραπεία, απομακρυσμένη παρακολούθηση και αυτοδιαχείριση ασθενών, εξυπηρέτηση διαδικασιών σε όλο το θεραπευτικό ταξίδι του ασθενούς.

Με τη διοργάνωση στρογγυλής τραπέζης για την ψηφιακή υγεία, στην οποία συμμετείχαν επιστήμονες-ερευνητές αλλά και ασθενείς και φροντιστές, το CDI της Pfizer επιδίωξε για μια ακόμα φορά να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία και τις ιδέες τους για τον μετασχηματισμό των ερευνητικών ιδεών σε συγκεκριμένες λύσεις που θα οδηγήσουν στην επίτευξη του βασικού στόχου του Κέντρου: να Καινοτομεί για να αλλάξει τις ζωές των ασθενών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απάντηση στις πρόσφατες διαμαρτυρίες των φαρμακαποθηκαρίων
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους