Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Περιποίηση προσώπου και σώματος που θα λατρέψουν οι γυναίκες

17/10/2017 3:04:42 μμ
Με υψηλή περιεκτικότητα σε έκκριμα σαλιγκαριού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το 1980, στη Χιλή, η οικογένεια Bascunan εξέτρεφε σαλιγκάρια που προορίζονταν για τη γαλλική γαστρονομική αγορά. Οι εργαζόμενοι που απασχολούνταν στη σαλιγκοτροφία συνειδητοποίησαν ότι τα χέρια τους ήταν απίστευτα απαλά και ότι τα κοψίματα σε αυτά επουλώνονταν πολύ γρήγορα, χωρίς να επιφέρουν οποιεσδήποτε λοιμώξεις ή ουλές.

Αυτή η παρατήρηση οδήγησε την εταιρεία BIOEARTH στη δημιουργία μιας νέας σειράς βιολογικών δερμοαναπλαστικών καλλυντικών για το πρόσωπο και το σώμα και τα οποία προορίζονται για την πρόληψη αλλά κυρίως για τη μείωση ρυτίδων, ραγάδων, χρωματικών κηλίδων και ουλών από ακμή, ανεμοβλογιά, εγκαύματα, συγκάματα, όπως επίσης ξηροδερμία, χαλάρωση και ατονία του δέρματος .

Η φιλοσοφία Loom και σεβασμός του σαλιγκαριού

Η σαλιγκοτροφία Loom στην Ιταλία, πραγματοποιείται αποκλειστικά σε ειδικά περιφραγμένους εξωτερικούς χώρους, σχεδιασμένους για το ζευγάρωμα και τον πολλαπλασιασμό των σαλιγκαριών, αντίθετα με την μέθοδο που χρησιμοποιούν άλλες χώρες όπως η Γαλλία και η Ισπανία, όπου το σαλιγκάρι διατηρείται και εκτρέφεται κάτω από τεχνητές συνθήκες (σε θερμοκήπια ή κλειστά δοχεία). Όλα τα σαλιγκάρια τρέφονται με σπαρμένα λαχανικά και φρούτα τα οποία παράγονται όλα στο χώρο της φάρμας, χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε είδους χημικών λιπασμάτων ή παρασιτοκτόνων. Αξίζει να σημειωθεί πως το εκχύλισμα έκκρισης σαλιγκαριού Loom επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης διέγερσης, χωρίς να βλάπτονται τα μικρά ζώα.

Καλλυντικές ιδιότητες του εκκρίματος σαλιγκαριού

Το έκκριμα σαλιγκαριού Loom είναι πλούσιο σε βλεννοπολυσακχαρίτες, που του προσδίδουν την ικανότητα σχηματισμού μεμβράνης, όπως επίσης προστατευτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Ως εκ τούτου, το έκκριμα σαλιγκαριού χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε προϊόντα αντιγήρανσης.Η χημική ανάλυση του εκκρίματος σαλιγκαριού έδειξε ότι περιέχονται τα ακόλουθα δραστικά συστατικά:

• Αλλαντοΐνη • Ελαστίνη • Κολλαγόνο • Γλυκολικό οξύ • Βιταμίνες.


Λόγω της πλούσιας περιεκτικότητας του εκκρίματος σε πολύτιμα συστατικά και σε συνεργία με βιολογικά εκχυλίσματα φυτών με αποδεδειγμένες καλλυντικές ιδιότητες, όπως η αλόη, η καλέντουλα, το τζίνσενγκ, η βρώμη, ο κισσός, η αμαμελίδα, κ.ά., τα προϊόντα της σειράς loom βελτιώνουν άμεσα και εντυπωσιακά την όψη του δέρματος.

Όλα τα καλλυντικά είναι βιολογικά, πιστοποιημένα από το ICEA (Ινστιτούτο Ηθικής και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης) και δεν περιέχουν άρωμα, εκτός από την κρέμα χεριών που περιέχει ένα λεπτό άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα. Διατίθενται σε αεροστεγείς φιάλες που προστατεύουν το προϊόν, αποτρέποντας την επαφή με τον αέρα.


Στη σειρά καλλυντικών Loom κυκλοφορούν τα εξής προϊόντα:

  • Ορός Loom με 96% έκκριμα σαλιγκαριού, 30 ml.
  • Κρέμα Ματιών Loom με 78% έκκριμα σαλιγκαριού, 30 ml.
  • Κρέμα Ανάπλασης Loom με 79% έκκριμα σαλιγκαριού, 50 ml.
  • Κρέμα Βαθιάς Θρέψης Loom με 78% έκκριμα σαλιγκαριού, 50 ml.
  • Κρέμα Χεριών Loom με 78% έκκριμα σαλιγκαριού, 50 ml.
  • Κρέμα Σώματος Loom με 74% έκκριμα σαλιγκαριού, 200 ml

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.bioleon.gr/el/arxiki

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 2321395

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εφορία ήδη «κυνηγάει» τις επιχειρήσεις που δεν έχουν διασυνδεθεί
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών






Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem