Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός


ΠΕΙΦΑΣΥΝ - MSD: Πραγματοποίησαν Webinar για τον εμβολιασμό ενηλίκων

3/7/2020 2:30:28 μμ
Με τίτλο: «Εμβολιασμός ενηλίκων στην εποχή της επιδημίας της νόσου COVID-19: Όσα πρέπει να γνωρίζει ο Φαρμακοποιός»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ήταν ένα επιτυχημένο διαδικτυακό σεμινάριο για τους φαρμακοποιούς του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ, οι οποίοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ομιλίες των εισηγητών σχετικά με όλα τα ζητήματα που αφορούν τον εμβολιασμό ενηλίκων στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.


Συγκεκριμένα, ο Τρίμης Γιώργος, Παιδίατρος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Medical Lead Vaccines, MSD Greece μίλησε για την ανάγκη του δια βίου εμβολιασμού.


Στη συνέχεια ο Φουστέρης Ευάγγελος, MD, PhD, Παθολόγος με μετεκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη, Ιατρικός Διευθυντής MEDOC, Mediterranean Diabetes & Obesity Clinics ανέλυσε τις βασικές έννοιες, τα άμεσα και έμμεσα οφέλη των εμβολίων.


Για το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού ενηλίκων και πρακτικά ζητήματα γύρω από τους εμβολιασμούς μίλησε ο Κλημεντίδης Διαμαντής, MPharm, MSc Clin Pharm, ARPharmS, Κλινικός Φαρμακοποιός, Ψυχιατρική Κλινική Θεσσαλονίκης «Αγία Αικατερίνη».


Τέλος, ο Κιοσσές Βασίλειος, PgDip. PhD, Ψυχοθεραπευτής- Ιατρικός Εκπαιδευτής, Course Director της βιωματικής εκπαίδευσης στην ενσυναίσθηση «Έλα στη θέση μου Γιατρέ!» παρουσίασε τον τρόπο επικοινωνίας και τη συμβουλευτική του εμβολιασμού ενηλίκων από τη θέση του/της φαρμακοποιού.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

1η Αυγούστου 1980 - 1η Αυγούστου 2020
Ήδη 100 κιλά ιατροφαρμακευτικού υλικού έχουν παραδοθεί σε νησιά