Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Peifasyn Academy: Νέο webinar για φαρμακοποιούς & βοηθούς φαρμακείου

26/2/2026 4:53:57 μμ
Με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των εμβοών και του ιλίγγου»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής στις 3 Μαρτίου, διοργανώνεται την Τετάρτη 4 Μαρτίου, από τις 15:00 έως τις 16:30, διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με αντικείμενο τις εμβοές (βουητό στο αυτί), μια συχνή αλλά συχνά υποτιμημένη διαταραχή που επηρεάζει σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού.

 

Οι εμβοές μπορούν να επιβαρύνουν ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των ασθενών, επηρεάζοντας τον ύπνο, τη συγκέντρωση και τη συναισθηματική τους ισορροπία. Στο πλαίσιο του webinar θα παρουσιαστούν σύγχρονες προσεγγίσεις αναγνώρισης και διαχείρισης του συμπτώματος, με στόχο την ενίσχυση της ενημέρωσης και της επιστημονικής κατάρτισης των επαγγελματιών υγείας. Παράλληλα, θα γίνει σύντομη και στοχευμένη αναφορά στον ίλιγγο, σύμπτωμα που συχνά συνδέεται με παθήσεις του έσω ωτός και απαιτεί ορθή αξιολόγηση, κατάλληλη καθοδήγηση και, όπου ενδείκνυται, έγκαιρη παραπομπή.

 

Εισηγητές: Δρ Κατερίνα Βαρδονικολάκη MD, PhD, Ωτορινολαρυγγολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Παντελής Αχιλιάς, Γενικός Διευθυντής Bioaxess Pharmaceuticals.

Εγγραφή εδώ. Το webinar διοργανώνεται από τον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ, τον ΣΥΦΑ Θράκης, τον ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ, τον ΣΕΦΑΡ-ΣΥΦΑΡΤ, τον ΣΥΦΑ Δυτικής Μακεδονίας, τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας και την εταιρεία BioAxess Pharmaceuticals.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και ιστορική αναδρομή της φλουοξετίνης στην καθημερινή κλινική πράξη του φαρμακείου
Ένα σημαντικό σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων






Σχετικά άρθρα

Μπαράζ κλοπών στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Ο Σύλλογος ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αύξηση περιπολιών
ΙΔΕΕΑΦ: Σεμινάριο για τη διάθεση των ΦΥΚ
Θα πραγματοποιηθεί αύριο σε ζωντανή μετάδοση