Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα


Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό

7/4/2022 1:51:51 πμ
Το Nama Tribe στήριξε τη δράση του Χαμόγελου του Παιδιού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό στις 2 Απριλίου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε μια σειρά δράσεων με συμβολικό χαρακτήρα που περιελάμβαναν τρέξιμο, ποδήλατο, καγιάκ θαλάσσης, σε μια απόσταση από το κέντρο της Αθήνας μέχρι την Ιθάκη.

Το Nama Group δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την τόσο φωτεινή ενέργεια. Η co-founder της εταιρείας, Μαλού Λαρσινού (Health &Wellness Lifestyle Coach) φόρεσε τα αθλητικά και το πιο λαμπερό της χαμόγελο και μαζί με τον προπονητή της, πρωταθλητή και Ομοσπονδιακό Προπονητή Σ.Ε.Γ.Α.Σ., Μιχάλη Αναγνώστου βρέθηκαν στο Σύνταγμα, κηρύσσοντας την έναρξη της δράσης, του ακτιβιστικού αυτού μαραθωνίου και τρέχοντας 12 χιλιόμετρα.

Το σημείο εκκίνησης δεν ήταν διόλου τυχαίο, καθώς το Σύνταγμα συμβολίζει τα συνταγματικά δικαιώματα κάθε ατόμου με αυτισμό, τον πολιτισμό της κοινωνίας μας και την ουσιαστική υποστήριξη σε κάτι που μας αφορά ή θα έπρεπε να μας αφορά όλους. Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μίλα Τώρα» για το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού, στην οποία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» φωτίζει περιστατικά bullying, αλλά και τον κίνδυνο που διατρέχουν να βρεθούν σε αυτή τη θέση, παιδιά και έφηβοι που είναι στο φάσμα του αυτισμού.

Το Nama Group συμπλέει με όποια δράση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση και την βελτίωση των συνθηκών ζωής. 'Αλλωστε, αυτό είναι και το όραμα των ιδρυτριών του, της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και της Μαλού Λαρσινού: να προσφέρουν τις γνώσεις και τα εργαλεία για άμεση βελτίωση στην ποιότητα ζωής και την ίδια στιγμή να βάλουν τις βάσεις για έναν νέο τρόπο σκέψης. Αυτό συμβαίνει, τόσο μέσα από τα σεμινάρια που πραγματοποιούν κατά διαστήματα, καθώς και μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας Nama Tribe.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις τους στα παρακάτω link: https://namagroup.gr/ και https://namatribe.gr/
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας
Ανακοινώσεις στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας»






Σχετικά άρθρα

«Έρωτας και Αναπηρία!»
Εκδήλωση του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Περίπατος στην Αιόλου για την ιστορία της περιοχής και των φαρμακείων της
Διοργανώνεται από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute
ΣΕΦΑΡ – ΣΥΦΑΡΤ: «Ανεβάζει» παιδική θεατρική παράσταση
Στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου «Κάντο Αγάπη»
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Με το τραγούδι: «It’s Giving Time (The Red Cross 2100 Anthem)»