Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Παγκόσμια δράση καλεί τους φαρμακοποιούς να φωτογραφηθούν δημιουργώντας με τα χέρια τους το λατινικό γράμμα Ρ

13/10/2020 4:44:01 μμ
Είναι οι ήρωες της πανδημίας σύμφωνα με τη FIP
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι φαρμακοποιοί σε όλον τον κόσμο έχουν σώσει ζωές και στην καθημερινότητα αλλά και σε προηγούμενες υγειονομικές κρίσεις και σε αυτήν την πανδημία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να χορηγήσουν τα απαραίτητα φάρμακα στους ασθενείς, να συμβουλέψουν, να στηρίξουν, να προστατέψουν.

Ο Φαρμακευτικός Όμιλος Πολωνίας, μία από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εταιρείες διανομής φαρμάκων στη χώρα, με την υποστήριξη της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP), τρέχουν μια δράση για το ρόλο των φαρμακοποιών στην πανδημία και καλούν τους φαρμακοποιούς ανά τον κόσμο να βγάλουν μια φωτογραφία που σχηματίζουν με τα χέρια τους το γράμμα P (από το pharmacists) για να δείξουν ότι παραμένουν στην πρώτη γραμμή, στηρίζοντας τους ασθενείς.

Τη φωτογραφία αυτή οι φαρμακοποιοί μπορούν να την αναρτήσουν στα social media με το hashtag #pharmacyheroes αλλά και να τη στείλουν στους διοργανωτές της δράσης (στο email: pharmacyheroes@pgf.com.pl) για να δημοσιευτεί μαζί με φωτογραφίες φαρμακοποιών από όλον τον κόσμο (https://pharmacyheroes.com/).

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια κοινότητα φαρμακοποιών οι οποίοι εν μέσω της πανδημίας και ανεξάρτητα από τον κίνδυνο για τη δική τους υγεία, είναι αντιμέτωποι με την προσπάθεια καταπολέμησης της COVID-19 σε όλο τον κόσμο, ενώ ανακουφίζουν σημαντικά τα συστήματα υγείας.

«Όπου και αν εργάζεστε, γνωρίζουμε ότι κάνετε το σωστό, δίνοντας το καλύτερό σας εαυτό για να βοηθήσετε τους ασθενείς. Γι' αυτό είσαι ήρωες. Να είστε περήφανοι για ό,τι κάνετε και δείξτε στον κόσμο ότι η βοήθειά σας βασίζεται σε ευρεία, ανεκτίμητη γνώση αλλά και σε αποφασιστικότητα για την καταπολέμηση της πανδημίας!» είναι το μήνυμα των διοργανωτών της δράσης για το κάλεσμα των φαρμακοποιών. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι μεγάλες ανατροπές
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο
Αντιπηκτικά & Κινολόνες: Ένας επικίνδυνος συνδυασμός!
Ο φαρμακοποιός συμβάλλει στην πρόληψη ανεπιθύμητων ενεργειών με τη βοήθεια της f-anazitisi