Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Π.Φ.Σ.: Ενημέρωση για τη συνάντηση στον ΕΟΠΥΥ

29/5/2013 5:57:57 μμ
Ζητήθηκαν να καθορισθεί σταθερή ημερομηνία πληρωμών κάθε μήνα, να ξεπερασθούν οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις για τις οφειλές υπόλοιπων ταμείων και προετοιμάζονται σε κινητοποιήσεις, αν δεν εξοφληθούν τα οφειλόμενα.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Ο Π.Φ.Σ. ενημερώνει για τη συνάντηση με τον Λ. Παπαγεωργόπουλο στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ:


"Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου και μελών του Δ.Σ.  του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Ελευθέριο Παπαγεωργόπουλο στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ με κύρια θέματα συζήτησης τις καθυστερήσεις πληρωμών και τα ληξιπρόθεσμα χρέη.

Παρά τις πιέσεις, το προεδρείο δεν έμεινε ικανοποιημένο από τις διαβεβαιώσεις του προέδρου του ΕΟΠΥΥ.  Η πρόταση των εκπροσώπων του Π.Φ.Σ. ήταν μέχρι τα τέλη του Ιουνίου να έχουν εξοφληθεί ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος.


Ακόμη ζήτησαν  να καθορισθεί σταθερή ημερομηνία πληρωμών κάθε μήνα,  όπως προβλέπουν οι νόμοι και η συλλογική σύμβαση.

Για τις  ληξιπρόθεσμες οφειλές  των υπολοίπων ταμείων ζήτησαν να ξεπερασθούν οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα να μην προχωρούν οι πληρωμές και τα χρήματα ενώ υπάρχουν, λιμνάζουν στα ταμεία του κράτους.


Το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. στη συνεδρίασή του, που έγινε αμέσως μετά τη συνάντηση, αποφάσισε να αναμένει την εξόφληση των οφειλομένων, προετοιμάζοντας σε αντίθετη περίπτωση, διάφορες μορφές κινητοποιήσεων με νομικά ή συνδικαλιστικά μέσα.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ"

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τη χορήγηση ταινιών μέτρησης γλυκόζης σε χρήστες CGM
Περιστατικά έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη






Σχετικά άρθρα

Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη
Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Τιμητική διάκριση για την UCB Ελλάδας και τον Λεωνίδα Ισσόπουλο
Από την πρεσβεία του Βελγίου στην Ελλάδα
Μπαράζ κλοπών στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Ο Σύλλογος ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αύξηση περιπολιών
Peifasyn Academy: Νέο webinar για φαρμακοποιούς & βοηθούς φαρμακείου
Με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των εμβοών και του ιλίγγου»