Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Π.Φ.Σ.: «Αδιαπραγμάτευτο το ποσοστό κέρδους»

4/11/2010
Διάψευση δημοσιευμάτων που μιλούν για «σύσκεψη» με τον υπ. Υγείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Μετά από δημοσιεύματα στον σημερινό Τύπο (4/11/2010) που κάνουν λόγο για «σύσκεψη» του προεδρείου του Π.Φ.Σ. με τον υπ. Υγείας Α. Λοβέρδο και για συζήτηση μεταξύ τους περί «μείωσης του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών», το ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου διαψεύδει την είδηση της «σύσκεψης», τονίζοντας παράλληλα πως «καμιά συζήτηση δεν χωρά επί της μείωσης του ποσοστού κέρδους και ανάλογοι σχεδιασμοί θα βρουν τον φαρμακευτικό κόσμο μαχητικά αντίθετο».

 

 

Π.Φ.Σ.: Αδιαπραγμάτευτο το ποσοστό κέρδους

 

Σε μερίδα του Τύπου υπάρχουν πληροφορίες για δήθεν «σύσκεψη» του Π.Φ.Σ. με τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο.

 

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπεία του Π.Φ.Σ. επισκέφθηκε χθες Τετάρτη, το Υπουργείο Οικονομικών για θέματα αρμοδιότητάς του και υπήρξε τυχαία συνάντηση στο διάδρομο του Υπουργείου με τον κ. Λοβέρδο, που σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί «σύσκεψη». Ούτε συζητήθηκε οτιδήποτε, παρά μόνο μια συνεννόηση για συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Η θέση μας για το ποσοστό κέρδους είναι δεδομένη και γνωστή. Καμιά συζήτηση δεν χωρά επ’ αυτού και ανάλογοι σχεδιασμοί θα βρουν τον φαρμακευτικό κόσμο μαχητικά αντίθετο”.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υπηρεσία μετουσιώνεται σε δικαίωμα του πολίτη
Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην προληπτική οδοντιατρική






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Ετοιμάζει εκπαιδευτικό webinar για τη νέα κατηγορία ΦΥΚ στα φαρμακεία
Που περιλαμβάνει 48 φαρμακευτικά σκευάσματα και 5 δραστικές ουσίες
PEIFASYN Academy:  Νέο live webinar για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου
Πρακτική προσέγγιση στις ανάγκες στοματικής υγείας ανά ηλικιακή ομάδα
ΠΦΣ: Η νέα πύλη ΚΜΕΣ σε πιλοτική εφαρμογή έως 23/04
Οι φαρμακοποιοί ενθαρρύνονται να συνδεθούν και να περιηγηθούν στο σύστημα
Παρατεταμένη θεραπεία με κορτικοστεροειδή
Διατροφικές παρεμβάσεις & συστάσεις από την f-anazitisi