Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

ΟΣΦΕ: Σύντομο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Κατάρτισης του Ε.Α.Π.

28/6/2023 10:01:00 μμ
Με θέμα: «Σύγχρονες Τάσεις στη Διοίκηση των Συνεταιρισμών»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ΟΣΦΕ ενημερώνει για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατάρτισης «Σύγχρονες Τάσεις στη Διοίκηση των Συνεταιρισμών» που δημιουργήθηκε με δική της πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. 

Η πρωτοβουλία της ΟΣΦΕ για τη δημιουργία αυτού του ευέλικτου μεταπτυχιακού προγράμματος βασίστηκε στην ανίχνευση της ανάγκης για εκπαίδευση στη διοίκηση των συνεταιρισμών και στην απουσία εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Φαρμακοποιοί αλλά και απόφοιτοι άλλων τμημάτων και σχολών έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στο πρόγραμμα από 01 έως και 22 Ιουλίου 2023 μέσω της ιστοσελίδας του Ε.Α.Π. (δείτε εδώ). 

«Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τη γνωριμία με τους συνεταιρισμούς, μια από τις σημαντικότερες μορφές συλλογικής δράσης, οικονομικής και ταυτόχρονα κοινωνικής, με σημαντικό θετικό πρόσημο για τα μέλη που συμμετέχουν στους συνεταιρισμούς αλλά και για τις τοπικές κοινότητες. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, απαραίτητων τόσο για τη κατανόηση της λειτουργίας των συνεταιρισμών όσο και για την ενεργή συμμετοχή σε αυτούς, ως απλά μέλη, ως αιρετοί ή ως στελέχη», αναφέρει η Ομοσπονδία.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών ότι ευνοεί τράπεζες και funds
Και ζητά να ενταχθούν τα φαρμακεία στη νέα ρύθμιση για τα POS
Σε 56 χώρες επιτρέπεται ο εμβολιασμός στα φαρμακεία
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)