Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΟΣΦΕ: Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα

27/11/2022 9:12:29 μμ
Για τη βελτίωση του νόμου που αφορά τη λειτουργία των συνεταιρισμών φαρμακοποιών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, συνεχίζοντας τις επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Πρόεδρος της ΟΣΦΕ Βασίλης Μπιρλιράκης μαζί με τον Αντιπρόεδρο Αναστάσιο Τερζή και τον Γενικό Διευθυντή του ΣΥ.ΦΑ. Έβρου Σταύρο Τζωίδη, συναντήθηκαν στη Βουλή με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και εν συνεχεία συναντήθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Γενικό Γραμματέα και τη Νομική Σύμβουλο του Υπουργείου.

Στις συναντήσεις αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η βελτίωση του νόμου που διέπει τη λειτουργία των συνεταιρισμών φαρμακοποιών βάσει των προτάσεων - αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας. Τα ανωτέρω πραγματοποιήθηκαν χάρη στην παρέμβαση του Βουλευτή Έβρου Αναστάσιου Δημοσχάκη, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, με την ΟΣΦΕ να τον ευχαριστεί δημόσια για τη συμβολή του.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο επίκεντρο ο «Ψηφιακός & Τεχνολογικός Μετασχηματισμός των ΣΥ.ΦΑ.»






Σχετικά άρθρα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ
12 στρατηγικές για ισχυρότερα φαρμακεία
Τις προτείνει η FIP προς κυβερνήσεις, κοινό και επαγγελματίες υγείας
Νέο «αυτόνομο» φαρμακείο στις ΗΠΑ
Εκτελεί συνταγή και συσκευάζει φάρμακα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα