Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

ΟΣΦΕ: Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο

20/10/2022 6:49:41 μμ
Για την παρουσίαση του πολυεπίπεδου έργου των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών στην κοινωνία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Αντιπροσωπεία της ΟΣΦΕ επισκέφθηκε στις 19 Οκτωβρίου τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής. Αφού τον ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και τις πατρικές ευχές του, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας παρουσίασαν εν συντομία το πολυεπίπεδο έργο που επιτελούν οι Συνεταιρισμοί Φαρμακοποιών και επισήμαναν πως στοιχεία της Ορθόδοξης θεολογίας και διδασκαλίας πραγματώνονται μέσα από το Συνεταιριστικό Κίνημα και τη δράση του, όπως αυτά της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, της μέριμνας για τους λιγότερο ισχυρούς και την τοπική κοινότητα. 

Τονίστηκε το κοινωνικό έργο των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών, οι οποίοι συνεισφέρουν στις τοπικές κοινωνίες μέσω πλήθους δωρεών και προσφορών, πολλές από τις οποίες ενισχύουν ιδρύματα και δράσεις των τοπικών Μητροπόλεων. Υπήρξε δέσμευση πως το κοινωνικό αυτό έργο των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο νέος διευθυντής της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για να παρουσιάσουν πώς μπορούν να συμβάλλουν στην ανασυγκρότηση της χώρας
Με οικοδεσπότη φέτος τον Φ.Σ. Ηλείας






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους