Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

ΟΣΦΕ: Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο

20/10/2022 6:49:41 μμ
Για την παρουσίαση του πολυεπίπεδου έργου των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών στην κοινωνία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Αντιπροσωπεία της ΟΣΦΕ επισκέφθηκε στις 19 Οκτωβρίου τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής. Αφού τον ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και τις πατρικές ευχές του, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας παρουσίασαν εν συντομία το πολυεπίπεδο έργο που επιτελούν οι Συνεταιρισμοί Φαρμακοποιών και επισήμαναν πως στοιχεία της Ορθόδοξης θεολογίας και διδασκαλίας πραγματώνονται μέσα από το Συνεταιριστικό Κίνημα και τη δράση του, όπως αυτά της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, της μέριμνας για τους λιγότερο ισχυρούς και την τοπική κοινότητα. 

Τονίστηκε το κοινωνικό έργο των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών, οι οποίοι συνεισφέρουν στις τοπικές κοινωνίες μέσω πλήθους δωρεών και προσφορών, πολλές από τις οποίες ενισχύουν ιδρύματα και δράσεις των τοπικών Μητροπόλεων. Υπήρξε δέσμευση πως το κοινωνικό αυτό έργο των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο νέος διευθυντής της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μαζί με άλλες κορυφαίες Ελληνικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις
Ανακοίνωσε επενδύσεις 55 δισ. δολαρίων σε νέες και υπάρχουσες εγκαταστάσεις






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Ζητά συνάντηση με το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΦ
Με θέμα τις ελλείψεις φαρμάκων που έχουν πάρει μεγάλη έκταση, όπως τονίζει
Peifasyn Academy: Νέο live webinar για τις διαταραχές της εντερικής λειτουργίας
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Χωρίς τα φαρμακεία θα χάνονταν ζωές
Σύμφωνα με τον D. Hoey, CEO του Αμερικανικού Συλλόγου Κοινοτικών Φαρμακοποιών
Αλυσίδα φαρμακείων στις ΗΠΑ οδηγείται σε πτώχευση για 2η φορά
Αμφίβολο το μέλλον των 1200 καταστημάτων της