Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΟΣΦΕ: Σύγχρονες Τάσεις στη Διοίκηση των Συνεταιρισμών

11/9/2024 4:01:22 πμ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 3ο κύκλο του προγράμματος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου και δεύτερου κύκλου του σύντομου μεταπτυχιακού προγράμματος κατάρτισης «Σύγχρονες Τάσεις στη Διοίκηση των Συνεταιρισμών» που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της ΟΣΦΕ, ξεκινά τώρα και ο 3ος κύκλος. 


Φαρμακοποιοί και απόφοιτοι άλλων τμημάτων και σχολών των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στο πρόγραμμα κατάρτισης έως και 29 Σεπτεμβρίου 2024 μέσω της ιστοσελίδας του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Α.Π.


Σύμφωνα με τη διοίκηση της ΟΣΦΕ, είναι μια μοναδική ευκαιρία για τη γνωριμία με τους συνεταιρισμούς, μια από τις σημαντικότερες μορφές συλλογικής δράσης -οικονομικής και ταυτόχρονα κοινωνικής- με σημαντικό θετικό πρόσημο για τα μέλη τους αλλά και για τις τοπικές κοινότητες. «Είναι μια μοναδική ευκαιρία για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, απαραίτητων τόσο για τη κατανόηση της λειτουργίας των συνεταιρισμών όσο και για την ενεργή συμμετοχή σε αυτούς, ως απλά μέλη, ως αιρετοί ή ως στελέχη», προσθέτει. 


Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του προγράμματος εδώ. 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Δ. Οικονόμου ζητά εξηγήσεις για τη διακοπή
Πιλοτικό πρόγραμμα ξεκινά ο ΕΟΦ






Σχετικά άρθρα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ
12 στρατηγικές για ισχυρότερα φαρμακεία
Τις προτείνει η FIP προς κυβερνήσεις, κοινό και επαγγελματίες υγείας
Νέο «αυτόνομο» φαρμακείο στις ΗΠΑ
Εκτελεί συνταγή και συσκευάζει φάρμακα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα