Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

ΟΣΦΕ & ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης: Συνεργάζονται προς όφελος των φοιτητών Φαρμακευτικής του ΑΠΘ

11/2/2024 7:29:12 μμ
Προτείνουν ενέργειες εκπαιδευτικού & κοινωνικού χαρακτήρα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ΟΣΦΕ και ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης κατέθεσαν από κοινού τρεις προτάσεις εκπαιδευτικού αλλά και κοινωνικού χαρακτήρα στη διοίκηση του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, προσφέροντας στους φοιτητές νέες ευκαιρίες εκπαίδευσης. 


Συγκεκριμένα ζητούν να πραγματοποιείται ετησίως στους 5ετείς φοιτητές το σεμιναριακό μάθημα με τίτλο: «Η εφοδιαστική αλυσίδα του φαρμάκου & οι δυνατότητες σταδιοδρομίας των φαρμακοποιών». Την εκπαίδευση θα αναλάβει στέλεχος της εφοδιαστικής αλυσίδας του συνεταιρισμού με την επικουρία θεωρητικού υλικού που θα ετοιμαστεί από την ΟΣΦΕ. 

Το μάθημα περιλαμβάνει θεωρητικό και βιωματικό μέρος με ξενάγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στο Ωραιόκαστρο (το κόστος της μετάβασης αναλαμβάνει ο συνεταιρισμός). 


Επίσης ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης προτίθεται να δωρίζει ετησίως στους πρωτοετείς φοιτητές εργαστηριακό ιματισμό (ποδιές) που θα φέρει στην πλάτη κοινωνικό μήνυμα για την αξία της συνεργασίας (π.χ. «Η δύναμη των φαρμακοποιών είναι η Συνεργασία»). 


Τέλος η ΟΣΦΕ διατίθεται να χορηγεί ανά εξάμηνο μία υποτροφία σε απόφοιτο του Τμήματος για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Σύγχρονες Τάσεις στη Διοίκηση των Συνεταιρισμών» που διοργανώνει το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Α.Π. σε συνεργασία με την Ομοσπονδία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δηλώστε συμμετοχή σε μία από τις δύο νέες διαθέσιμες ημερομηνίες
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς


Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Λάρισας: Προκήρυξε στάση εργασίας στις 28/02
Για τον ένα χρόνο μετά το εγκληματικό δυστύχημα των Τεμπών
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης & ΙΔΕΕΑΦ: Τα σεμινάρια για το εργαστήριο φαρμακείου ξανά τον Απρίλιο
Δηλώστε συμμετοχή σε μία από τις δύο νέες διαθέσιμες ημερομηνίες
Επενδύονται εκατομμύρια ευρώ στα δίκτυα φαρμακείων
Ισπανική start-up τραβάει τη διεθνή προσοχή