Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΟΣΦΕ: Στρατηγική Συμμαχία ΣΥ.ΦΑ. Έβρου και Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ

24/10/2022 7:11:37 μμ
Με τη συμμετοχή και τη στήριξη της Ομοσπονδίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Έβρου και Πειραιά, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στη συνάντηση των Προέδρων και Γεν. Διευθυντών τους, με τη συμμετοχή και στήριξη της ΟΣΦΕ. Η υπογραφή του μνημονίου αποτελεί τόσο επιστέγασμα της συνεργασίας που ήδη είχαν αναπτύξει οι δύο συνεταιρισμοί σε τεχνικό και εμπορικό επίπεδο το τελευταίο χρονικό διάστημα, όσο και οδικό χάρτη για την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας αυτής.

Στη συνάντηση αυτή είχε κληθεί η ΟΣΦΕ καθώς θεωρήθηκε πως το παραπάνω εγχείρημα αποτελεί εν μέρει καρπό της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η Ομοσπονδία για την ανάδειξη μοντέλων συνεργασίας μεταξύ των συνεταιρισμών φαρμακοποιών. 

Η Ομοσπονδία εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά που η 6η συνεταιριστική αρχή με τίτλο «Συνεργασία μεταξύ των συνεταιρισμών», η οποία ορίζει πως «οι συνεταιρισμοί εξυπηρετούν περισσότερο αποτελεσματικά τα μέλη τους και ενδυναμώνουν το συνεταιριστικό κίνημα συνεργαζόμενοι μεταξύ τους σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο», ενσαρκώνεται όχι μόνον σε επίπεδο πολιτικό (όπως αυτό γίνεται μέσω της Ομοσπονδίας) αλλά και σε επίπεδο συνεταιριστικό – επιχειρηματικό, μέσω της συμφωνίας αυτής.

Σύμφωνα με την ΟΣΦΕ ωρίμασε ο καιρός ώστε να απαντηθούν οι προκλήσεις που συναντούν σήμερα οι Συνεταιρισμοί Φαρμακοποιών και αφορούν τόσο το αναδυόμενο αίτημα των φαρμακοποιών της κοινότητας για πολυεπίπεδη στήριξή τους (όχι μόνο στο κομμάτι της τροφοδοσίας αλλά και σε επίπεδο επαγγελματικής διαχείρισης και πρακτικής) όσο και τον αναδυόμενο πανελλαδικό ανταγωνισμό στο επίπεδο του χονδρεμπορίου φαρμάκων αλλά ακόμη και την ίδια τη μεταξύ των συνεταιρισμών συνεργασία.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
Σε συνεργασία με τους Συνεταιρισμούς Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου, Νομού Έβρου και του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ






Σχετικά άρθρα

Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί