Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΟΣΦΕ: Οι ξεχωριστές στιγμές του ΛΕ’ Συνεδρίου στη Λάρισα

14/6/2022 5:12:17 μμ
Μεγάλη συγκίνηση κατά τη βράβευση του Σταύρου Μπελώνη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με ένα πλούσιο πρόγραμμα και παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκε ΛΕ' Συνέδριο της ΟΣΦΕ το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Ιουνίου στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο Larissa Imperial με την οργανωτική ευθύνη και φιλοξενία του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λάρισας (ΠΡΟΣΥΦΛΑ). Στο συνέδριο αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν τις υπηρεσίες υγείας στο φαρμακείο, την επικοινωνία των ΣΥ.ΦΑ. με τα μέλη και τους πελάτες τους, τα αναπτυξιακά εργαλεία των ΣΥ.ΦΑ., τις γέφυρες συνεργασίας τους με το χώρο των logistics, αλλά και την αυτονομία και τη συνεργασία μεταξύ των Συνεταιρισμών.

Ξεχωριστή στιγμή του Συνεδρίου ήταν η βράβευση του πρώην προέδρου της ΟΣΦΕ Σταύρου Μπελώνη για τη συνολική και πολυετή συνεισφορά του στο συνεταιριστικό κίνημα των φαρμακοποιών, ο οποίος δέχτηκε ένα πολύ θερμό χειροκρότημα από τους συνέδρους. 

Επίσης, βραβεύτηκε ο ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ για την προσφορά της βάσης δεδομένων στο σύνολο της συνεταιριστικής οικογένειας των φαρμακοποιών, ενώ υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΟΣΦΕ και Ελληνικής Εταιρείας Logistics, που θα υποστηρίξει καθοριστικά τους ΣΥ.ΦΑ. σε ζητήματα εφοδιαστικής αλυσίδας. 

Χαιρετισμούς απεύθυναν οι πρόεδρος του ΠΡΟΣΥΦΛΑ Δημήτρης Μιχαήλ, πρόεδρος της ΟΣΦΕ Βασίλης Μπιρλιράκης, περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Π. Νταής, γ.γ. του ΠΦΣ Σεραφείμ Ζήκας και ο πρόεδρος του Φ.Σ. Λάρισας Θάνος Κουτσούκης.

Εκτός από το συνεδριακό πρόγραμμα, ο ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ. διοργάνωσε πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως επισκέψη σε μουσείο, περιπατητική περιήγηση και παρακολούθηση θεατρικής παράστασης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι σχετικές θέσεις για τα οφέλη τους από το Κέντρο ΑΡΕΤΑΙΟΣ
Συμμετέχουν δεκάδες φορείς και χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο






Σχετικά άρθρα

Η σεμαγλουτίδη στο στόχαστρο των κυβερνοεγκληματιών
Ψεύτικες ιστοσελίδες το διαφημίζουν με χαμηλό κόστος, προειδοποιεί η Kaspersky
ΦΣΑ: Η διαδικασία για αλλαγές των εφημεριών
Θα γίνεται από την πλατφόρμα του Συλλόγου
ΟΣΦΕ: Στα ελληνικά η έρευνα της FIP για τα point-of-care tests στο φαρμακείο
Και οι σχετικές θέσεις για τα οφέλη τους από το Κέντρο ΑΡΕΤΑΙΟΣ
Κλοπές σε 12 φαρμακεία της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες 15 ημέρες
Συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή της πόλης ζητά ο Δ. Ευγενίδης