Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΟΣΦΕ: «Οι συνεταιρισμοί χτίζουν έναν καλύτερο κόσμο»

5/5/2022 4:22:50 πμ
Το μήνυμα για την 100ή Διεθνή Ημέρα Συνεταιρισμών #CoopsDay
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στις 2 Ιουλίου 2022, οι συνεταιρισμοί σε όλο τον κόσμο θα γιορτάσουν την 100ή Διεθνή Ημέρα Συνεταιρισμών με το μήνυμα φέτος να είναι: «Οι συνεταιρισμοί χτίζουν έναν καλύτερο κόσμο», σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΣΦΕ. Το μήνυμα βρίσκεται σε αντιστοιχία με το θέμα του Διεθνούς Έτους Συνεταιρισμών του ΟΗΕ, το οποίο προ μιας δεκαετίας ακριβώς ανέδειξε τη μοναδική συνεισφορά των συνεταιρισμών στο να γίνει ο κόσμος καλύτερος.

Λειτουργώντας σε όλο τον κόσμο, σε πολλούς διαφορετικούς τομείς της οικονομίας, οι συνεταιρισμοί έχουν αποδείξει ότι είναι πιο ανθεκτικοί στις κρίσεις από το μέσο όρο. Ενθαρρύνουν την οικονομική συμμετοχή, καταπολεμούν την περιβαλλοντική υποβάθμιση και την κλιματική αλλαγή, δημιουργούν καλές θέσεις εργασίας, συμβάλλουν στην επισιτιστική ασφάλεια, διατηρούν τα κεφάλαια στις τοπικές κοινότητες, χτίζουν ηθικές αλυσίδες αξίας και, βελτιώνοντας τις υλικές συνθήκες και την ασφάλεια των ανθρώπων, συμβάλλουν θετικά στην ειρήνη.

«Οι συνεταιρισμοί είναι το μόνο επιχειρηματικό μοντέλο με παγκόσμιες συμφωνημένες αρχές που στηρίζονται σε ένα θεμέλιο κοινών ηθικών αξιών», δήλωσε ο Bruno Roelants, Γενικός Διευθυντής του ICA στο 33ο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεταιρισμών το Δεκέμβριο του 2021.

Η ICA καλεί τους συνεταιριστές σε όλο τον κόσμο να γιορτάσουν την #CoopsDay στις 2 Ιουλίου και να δείξουν στον κόσμο πώς οι Συνεταιρισμοί χτίζουν έναν καλύτερο κόσμο. Το πακέτο δράσεων Coopsday 2022, που περιλαμβάνει το λογότυπο, βασικά μηνύματα και άλλους ψηφιακούς πόρους.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας






Σχετικά άρθρα

Φαρμακοποιός δίνει μαθήματα γαληνικών σε μαθητές Λυκείου
Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εμπειρία του εργαστηρίου
Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου
Επιτήδειοι άδειασαν από Prolia τα φαρμακεία δύο νομών
Η Αγάπη Ακριτίδου, υπεύθυνη του Τμήματος Αγορών του ΣΦΗΠ, εξηγεί στο f.daily τα περιστατικά