Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΟΣΦΕ: Μεγάλη παρακαταθήκη για τους ΣΥΦΑ η επίσκεψη του Προέδρου της ICA

26/6/2023 10:49:00 μμ
Ο Ariel Guarco γνώρισε από κοντά συνεταιρισμούς στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και στον Πειραιά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της ΟΣΦΕ, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Συνεταιριστικής Συμμαχίας (International Cooperative Alliance - ICA) Ariel Guarco επισκέφθηκε την Ελλάδα στις 21-24 Ιουνίου 2023 και γνώρισε από κοντά αιρετά μέλη και στελέχη από τρεις συνεταιρισμούς φαρμακοποιών (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά). 

Ο Πρόεδρος της ICA είχε την ευκαιρία να σχηματίσει μια εικόνα της δραστηριότητας και του τρόπου λειτουργίας των ΣΥΦΑ, αλλά και οι Έλληνες συνεταιριστές να αποκτήσουν περισσότερες πληροφορίες για την ICA που εκπροσωπεί περισσότερους από 1,2 δισ. συνεταιριστές και συνεργάζεται με όλους τους διεθνείς οργανισμούς (π.χ. ΟΗΕ) και τις εθνικές κυβερνήσεις. 

Ο Ariel Guarco παρευρέθηκε επίσης στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής με πρωτοβουλία της ΟΣΦΕ, με τη συμμετοχή συνεταιρισμών από διαφορετικούς τομείς της οικονομίας και κατέληξε στην υπογραφή μνημονίου συμφωνίας μεταξύ τους. 

«Ο συμβολισμός της επίσκεψης του Προέδρου της ICA αλλά και το περιεχόμενό της όπως διαμορφώθηκε με τις επισκέψεις στους συνεταιρισμούς φαρμακοποιών και την παρουσία του στη συνάντηση υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας, αφήνουν χωρίς αμφιβολία μια μεγάλη παρακαταθήκη τόσο για τους συνεταιρισμούς φαρμακοποιών όσο και για το σύνολο των συνεταιρισμών της Πατρίδας μας», επισημαίνει η ΟΣΦΕ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διοργανώνεται από τους Συνεταιρισμούς Κρήτης, Θεσσαλονίκης, Τρικάλων και Λάρισας
Κεντρική στιγμή η συζήτηση για τον ρόλο των Συνεταιρισμών στην εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου






Σχετικά άρθρα

PharmaLead: Συμμετέχει στο συνέδριο - έκθεση Hellas PHARM
Στο περίπτερο 62 θα παρουσιάσει όλα τα νέα της προϊόντα
Win Medica: 7 στους 10 κόβουν το κάπνισμα με Τokovys®
Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα μελέτης για την αποτελεσματικότητά του
BMS: Έγκριση για πρώτης γραμμής θεραπεία του ηπατοκυτταρικού καρκινώματος
Πρόκειται για τον συνδυασμό nivolumab - ipilimumab
SYFALearning: Επιτυχημένο το σεμινάριο για τη φροντίδα των ματιών
Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Théa Pharma Hellas