Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΣΥΦΑΚ: Παρέχει δωρεάν επιμόρφωση σε πέντε φαρμακοποιούς

30/5/2024 10:47:07 μμ
Νίκησαν στον διαγωνισμό που «έτρεξε» στο 16ο Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Περισσότεροι από 485 σύνεδροι παρακολούθησαν τις εργασίες του 16ου Παγκρήτιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου που διοργάνωσε το Συντονιστικό Όργανο Φ.Σ. Κρήτης, με την οργανωτική ευθύνη του Φ.Σ. Ρεθύμνου στις 25 και 26 Μαΐου 2024 στο Ρέθυμνο. Το συνέδριο περιλάμβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα επιστημονικών και επαγγελματικών ομιλιών και ανέδειξε -μεταξύ άλλων- ότι οι ανακαλύψεις νέων βιοχημικών μηχανισμών, η έρευνα και η ανάπτυξη θεραπευτικών εφαρμογών παρέχουν καινοτόμα φάρμακα και ιατροτεχνολογικές συσκευές στη φαρέτρα της θεραπευτικής.


Ο Όμιλος ΣΥΦΑΚ συμμετείχε στο συνέδριο με περίπτερο, το οποίο επισκέφτηκαν φαρμακοποιοί και βοηθοί φαρμακείων και έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό για δωρεάν συμμετοχή στο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Προηγμένη Εκπαίδευση στις Φαρμακευτικές Επιστήμες και την Κοινοτική Φαρμακευτική» που διοργανώνει το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. 


Η κλήρωση που έγινε με το πέρας του Συνεδρίου ανέδειξε πέντε τυχερούς φαρμακοποιούς, τους Σταύρο Πλακίδα, Κατερίνα Δασκαλάκη, Αικατερίνη Μιχελάκη, Αργυρώ Τζομπανάκη και Καλλιόπη Κατσιμπράκη.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όσα συζητήθηκαν στο 9o Συνέδριο «Το φαρμακείο του αύριο»
Στις 12 Νοεμβρίου 2025 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand






Σχετικά άρθρα

Astellas: Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «...πιο HOT από ποτέ»
Για τα αγγειοκινητικά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης
Lavipharm: Δυναμική παρουσία στη διεθνή έκθεση CPHI 2025 στη Φρανκφούρτη
Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις του φαρμακευτικού κλάδου
Ο θρύλος του NBA, Σακίλ Ο’ Νίλ συνεργάζεται με φαρμακευτική εταιρεία
Σε καμπάνια για την αποφρακτική υπνική άπνοια