Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος Σαράντη: Επενδύσεις για την προάσπιση ενός ασφαλούς και υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος

28/9/2022 6:04:49 πμ
Και για τη συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος Σαράντη έλαβε πιστοποίηση σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 45001: 2018 για τη Διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία στις τρεις παραγωγικές εγκαταστάσεις του σε Ελλάδα και Πολωνία, καθώς και πιστοποίηση ISO 14001: 2015 για την Περιβαλλοντική Διαχείριση στις δύο παραγωγικές εγκαταστάσεις του στην Πολωνία, ενώ στοχεύει μέχρι τον Ιούνιο του 2023 να έχει εξασφαλίσει την αντίστοιχη πιστοποίηση και στην Ελλάδα. Ο Όμιλος ακολουθεί μια προσέγγιση Ενοποιημένου Συστήματος Διαχείρισης και στο εργοστάσιο παραγωγής στην Ουκρανία, καθώς εφαρμόζει Πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία. 

Οι επενδύσεις αυτές είναι μέρος της ευρύτερης στρατηγικής που ακολουθείται από τον Όμιλο στο πλαίσιο της αναβάθμισης της λειτουργίας του και του εκσυγχρονισμού της παραγωγής, με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας και του εξορθολογισμού κόστους, εστιάζοντας ταυτόχρονα σε περιβαλλοντικά και ενεργειακά πιο αποδοτική λειτουργία και έχοντας ως κεντρικό άξονα την ασφάλεια, την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων. 

Ήδη το εργοστάσιο παραγωγής (καλλυντικών και προϊόντων οικιακής χρήσης) της εγκατάστασης των Οινοφύτων έχει αναβαθμιστεί καταλυτικά, αυξάνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα της παραγωγής του Ομίλου, ενώ η εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκών μέσα στο 2022 ήρθε να ενισχύσει περαιτέρω τη βελτίωση του ήδη εφαρμοζόμενου προτύπου ISO 50001- Energy Management Systems στην εγκατάσταση Οινοφύτων, αναβαθμίζοντας το ενεργειακό αποτύπωμα της παραγωγής. Σημαντικές επενδύσεις ολοκληρωθήκαν και στην Pοlipak, θυγατρική του Ομίλου που εξειδικεύεται στην παραγωγή σακουλών απορριμμάτων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος