Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Παρουσίασε τις νέες δράσεις του δικτύου Green Pharmacy

20/5/2022 12:39:34 πμ
Και πρόσφερε σπουδαία «εκπαιδευτικά» δώρα σε πέντε τυχερούς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ολοκληρώθηκε στο Μουσείο Μπενάκη η πρώτη ημερίδα του δικτύου Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ για το 2022, με θέμα: «Απολογισμός 2021 & Παρουσίαση νέων δράσεων του δικτύου Green Pharmacy 2022». Τα φαρμακεία – μέλη του δικτύου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ενέργειες και τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους, καθώς και για τα επόμενα βήματα που έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται στο 2022.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Μίλτος Αγιούμπ, αντιπρόεδρος του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ. Στη συνέχεια η ομάδα του δικτύου παρουσίασε τον απολογισμό και τις νέες δράσεις, δίνοντας τη σκυτάλη στην Τζένη Κωστούλα, Product Manager Avéne. H Τ. Κωστούλα αναφέρθηκε στις συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας, πώς επιδρά ο ήλιος στο ανθρώπινο δέρμα και ποιες προϊοντικές λύσεις προτείνει η Avéne για προστασία και αντιγήρανση.

Ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση, ενώ η ημερίδα έκλεισε με κλήρωση για την ανάδειξη πέντε τυχερών, οι οποίοι κέρδισαν από ένα εκπαιδευτικό διαδικτυακό πρόγραμμα 20 εβδομάδων αξίας 3.000€ το καθένα. Το πρόγραμμα προσφέρει η Nestlé Nutrition Institute και Med Inscribe, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Thomas Jefferson (TJU), στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Ο γόνιμος διάλογος συνεχίστηκε στο χώρο του εστιατορίου του Μουσείου Μπενάκη με light lunch. Όσοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην ημερίδα, είχαν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν μέσω live streaming.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο