Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: «Όλοι μαζί ανοικοδομούμε καλύτερα»

6/7/2021 3:29:00 μμ
Η Διεθνής Ημέρα Συνεταιρισμών γιορτάζεται το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου κάθε έτους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Διεθνής Ημέρα Συνεταιρισμών γιορτάζεται το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου κάθε έτους. Γιορτάστηκε για πρώτη φορά υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών το 2005, αν και ιστορικά γιορτάζεται από το Διεθνές Συνεταιριστικό Κίνημα και τη Διεθνή Συνεταιριστική Συμμαχία από το 1923.

Ο στόχος της Διεθνούς Ημέρας είναι να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τους συνεταιρισμούς και να αναδείξει όσα οι συνεταιρισμοί, εμφορούμενοι από τα ιδανικά του κινήματος της διεθνούς αλληλεγγύης, της οικονομικής αποτελεσματικότητας, της ισότητας και της παγκόσμιας ειρήνης, έχουν πετύχει.

Επιπλέον όμως των προηγουμένων, ο φετινός εορτασμός έχει έναν ακόμα σκοπό και στόχο. Τιτλοφορείται «Όλοι μαζί ανοικοδομούμε καλύτερα», προσκαλώντας τους συνεταιρισμούς σε όλο τον κόσμο, να παρουσιάσουν πώς αντιμετωπίζουν την πανδημική κρίση της COVID-19 με σθένος και αλληλεγγύη, προσφέροντας στις κοινότητές τους μια ανθρωποκεντρική και περιβαλλοντικά δίκαιη ανάκαμψη.

Εμείς ως όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, από την αρχή της πανδημίας, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για το συνεχή εφοδιασμό των φαρμακείων μελών και πελατών μας, παρά τις πολύ σημαντικές δυσκολίες τροφοδότησης που αντιμετωπίσαμε από τους παραγωγούς και εισαγωγείς. Επιπρόσθετα, από την πρώτη στιγμή, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα του εθνικού στόχου του εμβολιασμού κατά της COVID19, διαθέσαμε τη μονάδα μας στα Ιωάννινα δωρεάν για τη διανομή των εμβολίων στην περιοχή της Ηπείρου, ενώ όλες οι μονάδες μας συμμετέχουν στη διανομή των self test. Τέλος, προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να ενημερώνουμε τα μέλη μας για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τα εμβόλια και την πανδημία. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας






Σχετικά άρθρα

Φαρμακοποιός δίνει μαθήματα γαληνικών σε μαθητές Λυκείου
Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εμπειρία του εργαστηρίου
Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου