Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Μεγάλη επιτυχία στο webinar για τον εμβολιασμό COVID-19

27/9/2021 3:04:07 μμ
Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία MSD
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22/09/2021 το webinar που διοργάνωσε η εταιρεία MSD σε συνεργασία με τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, με θέμα: «Εμβολιασμός των ενηλίκων στην εποχή της επιδημίας της νόσου COVID-19. Όσα πρέπει να γνωρίζει ο φαρμακοποιός».

Το webinar άνοιξε ο Γιώργος Τρίμης, παιδίατρος, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και Medical Lead Vaccines/Inflectious Diseases της MSD, επισημαίνοντας την ανάγκη του δια βίου εμβολιασμού.

Ακολούθησε ο Ευάγγελος Φουστέρης, MD, PhD, παθολόγος με ειδίκευση στο σακχαρώδη διαβήτη και ιατρικός διευθυντής της MEDOC, ο οποίος αναφέρθηκε στα εμβόλια του 2021 και τα οφέλη τους.

Συνεχίζοντας ο Διαμαντής Κλημεντίδης, Mpharm, MSc Clin Pharm, ARPharmS, κλινικός φαρμακοποιός, Ψυχιατρική Κλινική Θεσσαλονίκης «Αγία Αικατερίνη», μίλησε για το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών Ενηλίκων και πρακτικά ζητήματα γύρω από τους εμβολιασμούς.

Ο τελευταίος εισηγητής, ο Βασίλειος Κιοσσές, PgDip, PhD ψυχοθεραπευτής-ιατρικός εκπαιδευτής, Course Director της βιωματικής εκπαίδευσης στην ενσυναίσθηση «Έλα στη θέση μου Γιατρέ!», αναφέρθηκε στην επικοινωνία και στη συμβουλευτική του εμβολιασμού ενηλίκων από τη θέση του φαρμακοποιού.

Το webinar έκλεισε με ελεύθερη συζήτηση, με ερωτήσεις και απαντήσεις μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

Screenshots από το webinar μπορείτε να βρείτε στο website του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ - Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών (prosyfape.gr)
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην ασφαλή διαχείριση του πόνου






Σχετικά άρθρα

Διάθεση ΦΥΚ: Πού διαφωνούν και πού συμφωνούν οι φαρμακοποιοί στη νέα υπηρεσία
Αναλυτικό ρεπορτάζ με απόψεις φαρμακοποιών από όλη την Επικράτεια
Φ.Σ. Αττικής: Ζητά συνάντηση με το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΦ
Με θέμα τις ελλείψεις φαρμάκων που έχουν πάρει μεγάλη έκταση, όπως τονίζει
Peifasyn Academy: Νέο live webinar για τις διαταραχές της εντερικής λειτουργίας
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων