Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Η ιστορία του νοσοκομείου Σωτηρία σε μια τοιχογραφία

4/12/2024 2:28:51 μμ
Ένα ακόμα έργο στο πλαίσιο του προγράμματος «Χρώμα στα Νοσοκομεία»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με ακόμα μία τοιχογραφία, ο Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ αναβάθμισε αισθητικά τον εξωτερικό τοίχο της κεντρικής εισόδου του ακτινολογικού τμήματος, στο νοσοκομείο Σωτηρία. Αυτή τη φορά επιδιώκει όχι μόνο να ενισχύσει τη θετική διάθεση ασθενών, προσωπικού και επισκεπτών αλλά και να ενημερώσει, προβάλλοντας ταυτόχρονα τη μνημειώδη ιστορία του νοσοκομείου. 


Σε συνεργασία με την εταιρεία Urban Act, στο πλαίσιο του προγράμματος «Χρώμα στα Νοσοκομεία», ζωγράφισε στην καρδιά ενός από τα πιο εμβληματικά νοσοκομεία της Ελλάδας, ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, διαχρονικό σύμβολο αλληλεγγύης, ελπίδας και δύναμης. «Υπάρχουν ιστορίες που αξίζει να θυμάσαι! Η τριανταφυλλιά της Σοφίας Σλήμαν συνεχίζει να ανθίζει…», αναφέρεται στο ραδιοφωνικό σποτ του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, που θα ακούγεται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας.


H τοιχογραφία αναδεικνύει τη σημασία της προσφοράς. Συνδέει το ιστορικό παρελθόν του νοσοκομείου με το σήμερα και το μέλλον. «Φωτίζει» το πέρασμα από τις προσπάθειες της Σοφίας Σλήμαν και των συνοδοιπόρων της να βρουν υποστηρικτές για τη φιλοξενία και θεραπεία των φυματικών, στο σήμερα, με το ανθρώπινο δυναμικό του νοσοκομείου να αποτελεί τους συνεχιστές αυτής της προσπάθειας, προσφέροντας στην κοινωνία και τους πολίτες. Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία και φιλοξενία της Διοίκησης του νοσοκομείου Σωτηρία. 


Στο website του Ομίλου μπορείτε να δείτε σχετικές φωτογραφίες, video και να ακούσετε το ραδιοφωνικό σποτ.

«ΜΑΖΙ δημιουργούμε έναν πιο όμορφο κόσμο!» είναι το μήνυμα του Ομίλου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από τον Όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Ο ηγέτης των ελληνικών ΣΥ.ΦΑ.






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals