Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

ΦΣΑ: Οι αποφάσεις από την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ.
Ετοιμάζει παρεμβάσεις στο νομοσχέδιο για τους φαρμακευτικούς συλλόγους
ΕΟΠΥΥ: Συγκροτήθηκε Επιτροπή για τον έλεγχο της συνταγογράφησης
Η σχετική απόφαση έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια
Ερήμωσε το φαρμακείο στην αφετηρία των τρένων στη Θεσσαλονίκη
"Ζητάμε μια ανθρώπινη αντιμετώπιση" αναφέρει ο φαρμακοποιός Γ. Τσαλαμπούνης

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Για ακόμα μια χρονιά ανάμεσα στα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας

12/7/2021 5:35:28 μμ
Εν μέσω πανδημίας συνέχισε να διατηρεί την ηγετική του θέση στον κλάδο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για ακόμα μια χρονιά τα αποτελέσματα του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ τον έφεραν να βραβεύεται ως ένα από τα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας, στην ετήσια εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 07/07/2021.

Το βραβείο παρέλαβε για τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μίλτος Αγιούμπ. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Στην παρέμβασή του, ο Μίλτος Αγιούμπ ανέφερε ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες και της φετινής χρονιάς, λόγω της πανδημίας, ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ συνέχισε να διατηρεί και το 2021 την ηγετική του θέση στον κλάδο με αυξητικό κύκλο εργασιών 323.000.000€ και μηδενικό δανεισμό.

Ταυτόχρονα, ο όμιλος συνέχισε τη λειτουργία του διατηρώντας τα υψηλά του στάνταρ, αντιμετωπίζοντας δύο ακόμα προκλήσεις, οι οποίες σχετίζονται με την κοινωνική του υπόσταση και δράση:
  • Η μια αφορά το αίτημα της πολιτείας για συμμετοχή στη διαδικασία διανομής των self tests, στην οποία ανταποκρίθηκε πλήρως απορροφώντας το κόστος της διαδικασίας και έχοντας διανείμει μέχρι σήμερα 4.000.000 τεμάχια, χωρίς μάλιστα αυτό να επηρεάσει την καθημερινή του λειτουργία.
  • Η δεύτερη και πιο τιμητική αφορά τη διανομή εμβολίων κατά του ιού SARS-COVID 19 από τη μονάδα του ομίλου στα Ιωάννινα, μετά από πρόσκληση της πολιτείας. Ένα εγχείρημα αρκετά απαιτητικό από πλευράς εφοδιαστικής αλυσίδας με πολύ ειδικές συνθήκες φύλαξης και διανομής.
Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Αγκαλιάσαμε αυτή την πρόκληση, ανταποκριθήκαμε με συνέπεια και είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε με αυτό το λιθαράκι στο μέτωπο ανοσίας που προσπαθεί να χτίσει η χώρα μας».

Κλείνοντας, ο Μ. Αγιούμπ, εξέφρασε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για αυτά που έχει καταφέρει ο όμιλος και γιΆ αυτά που προγραμματίζει για το μέλλον –μιας και φέτος κλείνει τα 40 χρόνια λειτουργίας του- στους 320 εργαζόμενους του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, στους 1.700 φαρμακοποιούς, που στην πλειοψηφία τους τον εμπιστεύονται καθημερινά ως τον κύριο ή και μοναδικό προμηθευτή τους, καθώς επίσης και στους 200 προμηθευτές - συνεργάτες του ομίλου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.prosyfape.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η αγάπη και το ενδιαφέρον γίνονται έμπρακτη βοήθεια!
Για μία ακόμη φορά βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη


Σχετικά άρθρα

Janssen Ελλάδος: Ενημερώνει για το Πολλαπλό Μυέλωμα
Mε αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης
Η Lavipharm στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
Για την ενίσχυση του MDA Ελλάς
#EinaiStoDikoSouXeri: Η εκστρατεία εμπλουτίζεται με νέο οπτικοακουστικό περιεχόμενο
Υλοποιείται από την ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη» και τη Νοvo Nordisk Hellas
Το μάρκετινγκ των φαρμακευτικών εταιρειών στρέφεται στο φαρμακείο
Για να προσεγγίσουν πιο στοχευμένα τους ασθενείς