Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων για τη ΣΥΝ.ΦΑ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε.

20/10/2022 1:33:12 μμ
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα 1.100τ.μ. εγκαταστάσεις της φαρμακαποθήκης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 15/10/2022 τα επίσημα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της ΣΥΝΦΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, που λόγω της πανδημίας Covid-19 είχαν αναβληθεί.


Τον όμιλο τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος της Ι.Μ. Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων νήσων, βουλευτές του νομού και εκπρόσωποι της περιφερειακής και δημοτικής αρχής καθώς και του κλάδου, όπως ο Πρόεδρος τους Φαρμακευτικού Συλλόγου Κέρκυρας και η Πρόεδρος της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας. Το παρόν επίσης έδωσαν ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού και η Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεγάλο μέρος των μελών/μετόχων φαρμακοποιών Κέρκυρας, ο Πρόεδρος της ΟΣΦΕ, καθώς και Πρόεδροι και μέλη Διοίκησης άλλων Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος.

Ο Διευθυντής της ΣΥΝ.ΦΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με τους εργαζόμενούς της συνέβαλαν τα μέγιστα για την άρτια διεξαγωγή των εγκαινίων. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, καθώς οι καλεσμένοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία της χορωδίας Ευρωπούλων, χορωδός της οποίας είναι η αντιδήμαρχος πολιτισμού Κέρκυρας, ενώ όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα 1.100τ.μ. εγκαταστάσεις της φαρμακαποθήκης.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το catering της εκδήλωσης ανέλαβε ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός (ΚΟΙΣΠΕ) Κέρκυρας, ο οποίος μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα στοχεύει στην κοινωνική ενσωμάτωση και την επαγγελματική απασχόληση των ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Με αυτό τον τρόπο, σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ θέλησε να αναδείξει για ακόμα για μια φορά τη σημαντικότητα της στήριξης των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, υπενθυμίζοντας την ευαισθησία του και σε θέματα κοινωνικής προσφοράς.


Η θυγατρική του ομίλου, ΣΥΝ.ΦΑ Κέρκυρας Α.Ε. εξυπηρετεί τους φαρμακοποιούς του νησιού από το 2001 και επενδύει στη φροντίδα των φαρμακείων, στηρίζοντας την αποστολή τους, στο πλαίσιο της πρωτοβάθμιας φροντίδας, ωφελώντας τους ασθενείς και την τοπική κοινωνία συνολικά.  Περισσότερα για τις νέες εγκαταστάσεις μπορείτε να μάθετε εδώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών