Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος PROFARM: Υιοθετεί τη λύση Galaxy Pharma ERP

25/5/2023 1:41:06 πμ
των Epsilon SingularLogic & Epsilon CSA
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Galaxy Pharma ERP των Epsilon SingularLogic και Epsilon CSA, μέλη του Ομίλου EPSILON NET, επέλεξε η PROFARM Α.Ε., µία από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα διακίνησης του φαρμάκου, στο πλαίσιο αναβάθμισης όλων των επιχειρηματικών της διαδικασιών και προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Εμπορικής και Οικονομικής Διεύθυνσης καθώς και της διαχείρισης της αποθήκης. Καταλυτικοί παράγοντες για την επιλογή αυτή αποτέλεσαν η εμπειρία και εξειδίκευση των στελεχών των Epsilon SingularLogic και Epsilon CSA (θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου EPSILON NET), καθώς και η τεχνολογική υπεροχή της πλατφόρμας Galaxy Pharma, που σχεδιάστηκε ειδικά για να ανταποκριθεί στις ειδικές ανάγκες του κλάδου των φαρμακαποθηκών.

Εκτός από τις σύνθετες εμπορικές πολιτικές και την πλήρη διαχείριση του λογιστηρίου της χρηματοοικονομικής διοίκησης, η λύση Galaxy Pharma περιλαμβάνει ολοκληρωμένα κυκλώματα, ροές και διαδικασίες ειδικά διαμορφωμένες, για να διευκολύνουν τις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες της σύγχρονης φαρμακαποθήκης. Παράλληλα, η λύση έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε μελλοντικά να συνδεθεί άμεσα με τα ρομποτικά συστήματα SSI SHAEFER και ROWA, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των οποίων είναι στην Ελλάδα η Epsilon CSA.

Η διοίκηση του Όμιλου PROFARM προσβλέπει σε οφέλη, όπως: αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των εργασιών, με τυποποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών, μείωση του χρόνου καταχώρησης δεδομένων και απλοποίηση χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών, διασφάλιση ορθότητας των δεδομένων, αύξηση ασφάλειας και διαφάνειας εργασιών και εταιρικών πόρων και άλλα.

Ο Αυγουστίνος Καλλιβρούσης, Πρόεδρος της PROFARM ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή νιώσαμε ότι τα στελέχη του Ομίλου EPSILON NET αντιλαμβάνονται πλήρως τις ανάγκες μας και διαθέτουν όχι μόνο την εμπειρία που απαιτείται αλλά και ένα σύγχρονο εργαλείο που θα μας προσφέρει την ταχύτητα και την ευελιξία που χρειαζόμαστε στην καθημερινή μας λειτουργία, στηρίζοντας παράλληλα τη συνεχή ανάπτυξή μας».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρόκειται για το Epsilon Smart Ergani Advanced
31/3/2024 9:33:35 μμTop Pharma Launches 2023
Η έκδοση που συγκεντρώνει τη δράση όλης της αγοράς για ένα ολόκληρο έτος






Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης
Ο Γ. Κιοσές έλαβε τις περισσότερες ψήφους για το Διοικητικό Συμβούλιο
Νέο Δ.Σ. για τον ΣΦΕΕ
Επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία πρόεδρος ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου
ΣΥΦΑΚ: Επιτυχημένο το webinar για την αλλεργική ρινίτιδα
Διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον ΣΥΦΤΑ και τον ΣΟΦΛΑ
Ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην E.E.Φα.Μ.
Παραμένει στην προεδρία η Ντανιέλα Μάλο