Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Απλήρωτοι έμειναν αρκετοί φαρμακοποιοί του Φ.Σ. Αττικής
Δεν συμπεριλήφθηκαν στο 95% του Απριλίου
Συνταγογράφηση φαρμάκων και εξετάσεων με τη… σέσουλα
Τις υπόσχεται site για το οποίο θα υπάρξουν νομικές κυρώσεις

Όμιλος PROFARM: Υιοθετεί τη λύση Galaxy Pharma ERP

25/5/2023 1:41:06 πμ
των Epsilon SingularLogic & Epsilon CSA
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Galaxy Pharma ERP των Epsilon SingularLogic και Epsilon CSA, μέλη του Ομίλου EPSILON NET, επέλεξε η PROFARM Α.Ε., µία από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα διακίνησης του φαρμάκου, στο πλαίσιο αναβάθμισης όλων των επιχειρηματικών της διαδικασιών και προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Εμπορικής και Οικονομικής Διεύθυνσης καθώς και της διαχείρισης της αποθήκης. Καταλυτικοί παράγοντες για την επιλογή αυτή αποτέλεσαν η εμπειρία και εξειδίκευση των στελεχών των Epsilon SingularLogic και Epsilon CSA (θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου EPSILON NET), καθώς και η τεχνολογική υπεροχή της πλατφόρμας Galaxy Pharma, που σχεδιάστηκε ειδικά για να ανταποκριθεί στις ειδικές ανάγκες του κλάδου των φαρμακαποθηκών.

Εκτός από τις σύνθετες εμπορικές πολιτικές και την πλήρη διαχείριση του λογιστηρίου της χρηματοοικονομικής διοίκησης, η λύση Galaxy Pharma περιλαμβάνει ολοκληρωμένα κυκλώματα, ροές και διαδικασίες ειδικά διαμορφωμένες, για να διευκολύνουν τις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες της σύγχρονης φαρμακαποθήκης. Παράλληλα, η λύση έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε μελλοντικά να συνδεθεί άμεσα με τα ρομποτικά συστήματα SSI SHAEFER και ROWA, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των οποίων είναι στην Ελλάδα η Epsilon CSA.

Η διοίκηση του Όμιλου PROFARM προσβλέπει σε οφέλη, όπως: αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των εργασιών, με τυποποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών, μείωση του χρόνου καταχώρησης δεδομένων και απλοποίηση χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών, διασφάλιση ορθότητας των δεδομένων, αύξηση ασφάλειας και διαφάνειας εργασιών και εταιρικών πόρων και άλλα.

Ο Αυγουστίνος Καλλιβρούσης, Πρόεδρος της PROFARM ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή νιώσαμε ότι τα στελέχη του Ομίλου EPSILON NET αντιλαμβάνονται πλήρως τις ανάγκες μας και διαθέτουν όχι μόνο την εμπειρία που απαιτείται αλλά και ένα σύγχρονο εργαλείο που θα μας προσφέρει την ταχύτητα και την ευελιξία που χρειαζόμαστε στην καθημερινή μας λειτουργία, στηρίζοντας παράλληλα τη συνεχή ανάπτυξή μας».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το Brodalumab επιβεβαιώνει τις προσδοκίες των διεθνών κλινικών μελετών
Για την ανάπτυξη και εμπορική διάθεση νέων βιολογικών θεραπειών για την επιληψία


Σχετικά άρθρα

Τεράστιο το χάσμα σε Ανατολή και Δύση για το έργο και την αξία της φαρμακοβιομηχανίας
Έκθεση της Edelman σε 13.000 ερωτηθέντες και 13 χώρες
H MSD δημιουργεί θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα
Οι δράσεις της αποτυπώνονται στο ESG Brochure 2022
Πότε μπορεί μια διαφήμιση να αποτύχει;
H Jenni Romaniuk απαντά στο How Brands Grow την Πέμπτη 15 Ιουνίου