Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Summer is loading…

20/4/2023 10:31:23 μμ
"Έφτασε η ώρα για την αντηλιακή μας προστασία και εκπαίδευση!"
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Κατά τη διάρκεια του χθεσινού webinar με τίτλο «Σύγχρονες τάσεις στα αντηλιακά προϊόντα» που οργάνωσε ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ, οι εισηγήτριες Ελένη Βαβουράκη και Λίλα Ουσταμπασίδου ανέδειξαν εξαιρετικά τις σύγχρονες τάσεις στην αντηλιακή προστασία και τις ανάγκες του δέρματος κατά τη διάρκεια όχι μόνο της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά καθΆ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ ευχαριστεί θερμά όλους τους φαρμακοποιούς που συμμετείχαν και φυσικά την εταιρεία KORRES για την εξαιρετική συνεργασία. 

Κάντε εγγραφή στην πλατφόρμα www.peifasyn-academy.gr για να παρακολουθείτε τα ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνονται από τον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συμβολικό δώρο με άρωμα παράδοσης και δημιουργίας
Σύμφωνα με την πρώτη μελέτη που καταγράφει απόψεις των φαρμακοποιών






Σχετικά άρθρα

Ηλ. Βασιλαδιώτης: Τα φαρμακεία δεν είναι μετοχές
Ο πρόεδρος του ΦΣΑ τονίζει ότι είναι αναγκαίο να παραμείνουν στους φαρμακοποιούς
Νέα υπουργική απόφαση για τα φαρμακεία αυτοκινήτου
Πρέπει να περιέχουν 16 είδη
On-line Φαρμακεία: Δεν φταίει ο ανταγωνισμός για το χαμηλό margin σας
Γράφει ο Γιάννης Δατσέρης, ιδρυτής και Managing Director, prais.ai
230 εκατ. άνθρωποι συμβουλεύονται το ChatGPT για την υγεία τους
Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην ορθή πληροφόρηση καθίσταται πιο σημαντικός από ποτέ