Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Εξαιρετικό το webinar για την τοξική συμπεριφορά στο φαρμακείο

24/3/2022 4:34:04 μμ
Με εισηγητή τον κλινικό ψυχολόγο Δημήτρη Πετρούνια
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ένα εξαιρετικό διαδικτυακό σεμινάριο, με ένα θέμα ιδιαίτερο και πολύ επίκαιρο: «Πώς αντιμετωπίζουμε την τοξική συμπεριφορά μέσα στο φαρμακείο; Αποφόρτιση και ψυχική ανθεκτικότητα», πραγματοποίησε ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ σε συνεργασία με τον κλινικό ψυχολόγο Δημήτρη Πετρούνια και με τη συμμετοχή 570 φαρμακοποιών και βοηθών φαρμακείου.


Με δεδομένο ότι το επάγγελμα του φαρμακοποιού είναι ένα από τα πιο στρεσογόνα της εποχής μας σε συνδυασμό με το αποτύπωμα της πανδημίας στην ψυχολογική κατάσταση των πολιτών, είναι σαφές ότι η ένταση των νέων απαιτήσεων του επαγγέλματος καθιστά την καθημερινότητα του φαρμακείου εξαιρετικά πιεστική.


Στο σεμινάριο αναδείχθηκε ότι η αποτελεσματική διαχείριση των δύσκολων πελατών είναι σημαντική για την ψυχική ανθεκτικότητα του ίδιου του φαρμακοποιού και των βοηθών του, ενώ είναι αναγκαία και η αποφόρτιση στο τέλος της ημέρας, ώστε να μη μεταφέρεται αυτή η τοξική κατάσταση από το χώρο εργασίας στην οικογένεια.


Κάντε εγγραφή στη νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα www.peifasyn-academy.gr για να παρακολουθείτε τα ενδιαφέροντα επιμορφωτικά διαδικτυακά σεμινάρια που διοργανώνονται από τον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης
Με οικοδεσπότη φέτος τον Φ.Σ. Ηλείας






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους