Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Εξαιρετικά ενδιαφέρον το webinar που διοργάνωσε με την Bayer Hellas

27/6/2022 1:20:19 πμ
Με θέμα τη διαχείριση του οξέος πόνου και του ατοπικού δέρματος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το εξαιρετικό ενδιαφέρον των φαρμακοποιών και των βοηθών φαρμακείων προκάλεσε το πανελλαδικό διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ σε συνεργασία με την Bayer Hellas, την Τετάρτη 22/06.

Στην πρώτη ενότητα παρουσιάστηκε από τον Ευάγγελο Λυμπερόπουλο, Καθηγητή Παθολογίας & Μεταβολικών Νοσημάτων Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, η καινοτόμος φαρμακευτική τεχνολογία για τη διαχείριση του οξέος πόνου στο φαρμακείο που αποτελεί τον πιο συνηθισμένο λόγο για να ζητήσει κάποιος συμβουλές από έναν επαγγελματία υγείας.

Στη συνέχεια η Αλίκη Ζέρβα, Medical Affairs Head Consumer Health Bayer Hellas παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο και παράλληλα πρακτικό σχήμα στη διαχείριση του ατοπικού δέρματος και πρόβαλε την ιδιαίτερη σημασία της καθημερινής φροντίδας.

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ επενδύει στην εκπαίδευση και εξέλιξη των φαρμακοποιών και των βοηθών τους, προσφέροντάς τους συνεχώς εξειδικευμένες επιστημονικές γνώσεις.
Εγγραφείτε στην πλατφόρμα www.peifasyn-academy.gr.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Η έρευνα τρέχει από επιστήμονες που κατέχουν κυβερνητικές παθήσεις






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Ζητά συνάντηση με το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΦ
Με θέμα τις ελλείψεις φαρμάκων που έχουν πάρει μεγάλη έκταση, όπως τονίζει
Peifasyn Academy: Νέο live webinar για τις διαταραχές της εντερικής λειτουργίας
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Χωρίς τα φαρμακεία θα χάνονταν ζωές
Σύμφωνα με τον D. Hoey, CEO του Αμερικανικού Συλλόγου Κοινοτικών Φαρμακοποιών
Αλυσίδα φαρμακείων στις ΗΠΑ οδηγείται σε πτώχευση για 2η φορά
Αμφίβολο το μέλλον των 1200 καταστημάτων της