Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος Lelos Group: Στηρίζει τις σπουδές των Βοηθών Φαρμακείων

22/3/2023 7:09:36 μμ
Μέσω της συνεργασίας με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος Lelos Group εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, συμβάλλοντας στην εξοικείωση των σπουδαστών του τομέα Υγείας (Βοηθοί Φαρμακείων) με το αντικείμενο της μελλοντικής εργασίας τους.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 που ξεκίνησε, ο Όμιλος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και προσέφερε 265 επαγγελματικές στολές για τους νεο-εγγραφέντες στο τμήμα Βοηθών Φαρμακείου και Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο Ιωάννινα, Καλαμάτα και Ξάνθη, που θα τους συντροφεύουν καθΆ όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας, οι σπουδαστές θα έχουν δυνατότητες επιμόρφωσης, μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων από εκπροσώπους των εταιρειών του Lelos Group, που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην εκπαίδευσή τους, ενώ μια σειρά από κοινές δράσεις θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του επαγγελματικού τους προφίλ.

Τέλος, ο Όμιλος, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, ανοίγει τις πόρτες του στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν το σωστό τρόπο αποθήκευσης και διακίνησης του φαρμάκου που απαιτεί σύγχρονες εγκαταστάσεις, τήρηση αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας και προσωπικό με εξειδικευμένες γνώσεις στον τρόπο διαχείρισής του.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Περιέχει ιβουπροφαίνη 400mg


Σχετικά άρθρα

1st SFEE Summit
13/6/2024 5:03:50 πμ1st SFEE Summit
Με τη συμμετοχή κορυφαίων experts από τον κλάδο του φαρμάκου
Διπλή διάκριση για τη Sanofi Ελλάδας στα Health and Safety Awards 2024
Τον θεσμό που επιβραβεύει την αριστεία σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία
Κοινή πορεία για τους Συνεταιρισμούς ΠΡο.Συ.Φ.Λα. και ΣΟ.Φ.ΛΑ. ΣΥΝΠΕ
Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν, ανέφερε ο Θάνος Κουτσούκης, πρόεδρος Φ.Σ. Λάρισας
Ιουλία Τσέτη για την προεδρεία του ΣΕΒ
«Όραμά μου ένας ευέλικτος και λειτουργικός Σύνδεσμος μακριά από την αλαζονεία και τον ελιτισμό»