Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος Lelos Group: Στηρίζει τις σπουδές των Βοηθών Φαρμακείων

22/3/2023 7:09:36 μμ
Μέσω της συνεργασίας με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος Lelos Group εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, συμβάλλοντας στην εξοικείωση των σπουδαστών του τομέα Υγείας (Βοηθοί Φαρμακείων) με το αντικείμενο της μελλοντικής εργασίας τους.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 που ξεκίνησε, ο Όμιλος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και προσέφερε 265 επαγγελματικές στολές για τους νεο-εγγραφέντες στο τμήμα Βοηθών Φαρμακείου και Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο Ιωάννινα, Καλαμάτα και Ξάνθη, που θα τους συντροφεύουν καθΆ όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας, οι σπουδαστές θα έχουν δυνατότητες επιμόρφωσης, μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων από εκπροσώπους των εταιρειών του Lelos Group, που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην εκπαίδευσή τους, ενώ μια σειρά από κοινές δράσεις θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του επαγγελματικού τους προφίλ.

Τέλος, ο Όμιλος, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, ανοίγει τις πόρτες του στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν το σωστό τρόπο αποθήκευσης και διακίνησης του φαρμάκου που απαιτεί σύγχρονες εγκαταστάσεις, τήρηση αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας και προσωπικό με εξειδικευμένες γνώσεις στον τρόπο διαχείρισής του.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απελευθερώνοντας επιπλέον χρόνο στους φαρμακοποιούς






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Επενδύει στις εταιρείες iDNA Genomics & iDNA Laboratories
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία
Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna
Παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τα νέα λανσαρίσματα
Bayer: Ενισχύει το pipeline της σε βασικούς θεραπευτικούς τομείς
Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Οι οδοντόκρεμες SANGI στο Space Technology Hall of Fame
Κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Plac Control