Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος LELOS GROUP: Επένδυση σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στα Ιωάννινα

2/12/2022 3:58:22 πμ
Ένα νέο, φιλόδοξο project για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φαρμακοποιών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ένα νέο, φιλόδοξο project υλοποιείται στην περιοχή των Ιωαννίνων όπου εδρεύει η εταιρεία του Ομίλου Lelos Group, North Pharma. Η ραγδαία εμπορική ανάπτυξη της εταιρείας έκανε επιτακτική την ανάγκη μετεγκατάστασής της σε μεγαλύτερους χώρους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φαρμακοποιών-πελατών της και της τοπικής κοινωνίας, όπως αναφέρει ο Όμιλος σε ανακοίνωσή του.

Η νέα φαρμακαποθήκη οικοδομείται σε ιδιόκτητη έκταση 5.100τμ στην περιοχή της Πεδινής Ιωαννίνων και σε κομβικό σημείο επί της Εθνικής οδού Ιωαννίνων-Αθηνών, όπου διασταυρώνονται δύο από τους μεγαλύτερους οδικούς άξονες της χώρας, η Εγνατία και η Ιωνία Οδός.Πρόκειται για μια σύγχρονη κατασκευή, υψηλών προδιαγραφών που σχεδιάζεται με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την εξοικονόμηση ενέργειας, τηρώντας όλα τα σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα. Επιπλέον θα τοποθετηθούν στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου ηλεκτρικοί φορτιστές προκειμένου σταδιακά να αντικατασταθεί ένα μέρος των πετρελαιοκίνητων οχημάτων της εταιρείας με ηλεκτρικά.

Ο νέος χώρος θα εξοπλιστεί με τελευταίας τεχνολογίας ρομποτικά συστήματα ROWA που συμβάλλουν στην ταχύτερη εκτέλεση των παραγγελιών και σχεδόν εκμηδενίζουν τις πιθανότητες λάθους. Η ολοκλήρωση του κτιρίου αναμένεται στο τέλος του 2022. Η Διοίκηση του Ομίλου ευελπιστεί ότι το 2023 θα αποτελέσει χρονιά ορόσημο για την περαιτέρω ανάπτυξη της North Pharma και την εδραίωση της παρουσίας της στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος συμπεριλαμβανόμενων των νησιών του Ιονίου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΚΕΑΟ






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν