Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Όμιλος LELOS GROUP: Επένδυση σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στα Ιωάννινα

2/12/2022 3:58:22 πμ
Ένα νέο, φιλόδοξο project για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φαρμακοποιών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ένα νέο, φιλόδοξο project υλοποιείται στην περιοχή των Ιωαννίνων όπου εδρεύει η εταιρεία του Ομίλου Lelos Group, North Pharma. Η ραγδαία εμπορική ανάπτυξη της εταιρείας έκανε επιτακτική την ανάγκη μετεγκατάστασής της σε μεγαλύτερους χώρους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φαρμακοποιών-πελατών της και της τοπικής κοινωνίας, όπως αναφέρει ο Όμιλος σε ανακοίνωσή του.

Η νέα φαρμακαποθήκη οικοδομείται σε ιδιόκτητη έκταση 5.100τμ στην περιοχή της Πεδινής Ιωαννίνων και σε κομβικό σημείο επί της Εθνικής οδού Ιωαννίνων-Αθηνών, όπου διασταυρώνονται δύο από τους μεγαλύτερους οδικούς άξονες της χώρας, η Εγνατία και η Ιωνία Οδός.Πρόκειται για μια σύγχρονη κατασκευή, υψηλών προδιαγραφών που σχεδιάζεται με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την εξοικονόμηση ενέργειας, τηρώντας όλα τα σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα. Επιπλέον θα τοποθετηθούν στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου ηλεκτρικοί φορτιστές προκειμένου σταδιακά να αντικατασταθεί ένα μέρος των πετρελαιοκίνητων οχημάτων της εταιρείας με ηλεκτρικά.

Ο νέος χώρος θα εξοπλιστεί με τελευταίας τεχνολογίας ρομποτικά συστήματα ROWA που συμβάλλουν στην ταχύτερη εκτέλεση των παραγγελιών και σχεδόν εκμηδενίζουν τις πιθανότητες λάθους. Η ολοκλήρωση του κτιρίου αναμένεται στο τέλος του 2022. Η Διοίκηση του Ομίλου ευελπιστεί ότι το 2023 θα αποτελέσει χρονιά ορόσημο για την περαιτέρω ανάπτυξη της North Pharma και την εδραίωση της παρουσίας της στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος συμπεριλαμβανόμενων των νησιών του Ιονίου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από εξειδικευμένους ιδιωτικούς ελεγκτικούς φορείς


Σχετικά άρθρα

RAFARM: 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξέλιξης και συνεισφοράς
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς
Win Medica: Νέα διοίκηση & νέα βιομηχανική μονάδα στην Τρίπολη
Και πολλά νέα επενδυτικά σχέδια
Η Karabinis Medical bronze χορηγός στο 1ο AI Hackathon
Στηρίζοντας την τεχνητή νοημοσύνη και την καινοτομία
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Οι εργαζόμενοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Σε ένα ευχάριστο και άκρως εορταστικό κλίμα