Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο του Business Day

5/12/2025 4:38:08 μμ
Σε συνεργασία με τη Randstad
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ πραγματοποίησε με επιτυχία το πρώτο του Business Day στις 24/11, σε συνεργασία με την εταιρεία Randstad. Φιλοξενώντας 35 φοιτητές από διαφορετικές σχολές, ο Όμιλος σχεδίασε μια ολοκληρωμένη εμπειρία γνωριμίας με τον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, αλλά και τη λειτουργία του Ομίλου.

 

Ο Χρήστος Χριστίδης, Head of Human Resources παρουσίασε τα στρατηγικά πλεονεκτήματα, το ανθρώπινο δυναμικό και τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας. Οι συμμετέχοντες επίσης παρακολούθησαν Mentoring Sessions από οκτώ υψηλόβαθμα στελέχη της ΒΙΑΝΕΞ, ενώ ακολούθησε ενότητα συμβουλευτικής από τη Randstad για τη σύνταξη βιογραφικού και την προετοιμασία επαγγελματικού προφίλ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Α’ Εργοστάσιο της ΒΙΑΝΕΞ, με ξενάγηση από την 'Aννα Γεωργίου, Head of Personnel, και τον Μανώλη Αυγερινό, General Manager του Α’ Εργοστασίου.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε: «Το πρώτο μας Business Day δεν ήταν απλώς μια ημέρα γνωριμίας, αλλά ένα βήμα προς την κατεύθυνση μιας πιο ανοιχτής, ανθρώπινης και συνεργατικής σχέσης μεταξύ επιχειρήσεων και νέων επαγγελματιών. Ο Όμιλος είναι διαχρονικά δίπλα στους νέους, ώστε να τους εμπνέουμε και να τους δίνουμε χώρο να οραματιστούν και να δημιουργήσουν».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Νέα σειρά από τις εταιρείες ΒΙΑΝΕΞ & ΒΙΑΝ






Σχετικά άρθρα

Nestlé: Πουλάει τα συμπληρώματα διατροφής της στη Yellow Wood Partners
Σύμφωνα με ανακοίνωση της πολυεθνικής, διατηρεί μόνο δύο brands
Walmart: Με $50 εκατ. απαλλάχθηκε από τις ευθύνες για την κρίση οπιοειδών
Επιβάλλονται όμως αυστηροί έλεγχοι των φαρμακείων και του προσωπικού
Novo Nordisk: Η νέα Γενική Διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου η Myriam Mezher
Αναλαμβάνει επίσημα τα ηνία της εταιρείας την 1η Σεπτεμβρίου 2026
Eli Lilly: Ο FDA ενέκρινε μία ακόμα ένδειξη στην τιρζεπατίδη
Τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης σοβαρών καρδιαγγειακών επεισοδίων