Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: 40ή Τελετή Λήξης ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

7/10/2022 4:11:04 πμ
Sponsored by Altion-TONOVIT
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ συνεχίζει να στηρίζει δράσεις και εκδηλώσεις που προωθούν και διατηρούν τα αθλητικά ιδεώδη και το «ευ αγωνίζεσθαι» και φέτος είναι περήφανος χορηγός των παράλληλων εκδηλώσεων του Δήμου Σπάρτης για το 40ό ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ καθώς και της τελετής λήξης, του ιστορικού αγώνα που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ελλάδα στο τέλος του Σεπτέμβρη. 

Η τελετή ονομάστηκε «40ή Τελετή Λήξης ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ sponsored by Altion-TONOVIT» και το ιστορικό υπόβαθρο είναι η αναβίωση του αρχαίου δρομέα Φειδιππίδη. Το δυναμικό «παρών» έδωσαν περίπου 400 αθλητές και αθλήτριες υπεραποστάσεων από 54 χώρες. H εκκίνηση δόθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου από το θέατρο Ηρώδου του Αττικού, ενώ οι αθλητές τερμάτισαν στη Σπάρτη, στο άγαλμα του Λεωνίδα, λαμβάνοντας ως έπαθλο ένα κλαδί ελιάς και νερό από τον ποταμό Ευρώτα.

Ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλο, Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ, για την ευγενή συνεισφορά του στις εκδηλώσεις του Δήμου Σπάρτης για το 40ό ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ. Την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του η Διευθύντρια ΕΚΕ, Όλγα Τριανταφύλλου.
Σε δήλωσή του, ο Δ. Π. Γιαννακόπουλος τόνισε: «Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ και τα Altion – TONOVIT στέκονται δίπλα σε έναν σημαντικό θεσμό, που αναδεικνύει τα αθλητικά ιδεώδη και ταυτόχρονα τιμούν τη χώρα μας, την ιστορία μας και τους πρωταγωνιστές της, τα κατορθώματα των οποίων τιμώνται μέσα από αυτόν. Χαίρομαι που συνεχίζει να υπάρχει πολύ μεγάλη απήχηση και συμμετοχή στο θεσμό και αξίζει γιΆ αυτό ένα μεγάλο "μπράβο" στο Δήμο Σπάρτης και όλους τους συντελεστές για την άρτια διοργάνωση».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν