Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024

30/4/2024 12:17:37 πμ
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε μια λαμπερή εκδήλωση την Τετάρτη 24 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2024 που διοργανώνει η εταιρεία Noufio Communication Services από το 2017. 


Οι παρουσιαστές της βραδιάς, οι φαρμακοποιοί 'Αννα Διαμαντίδου και Γιώργος Μάρκας, γνωστοί στο TikTok και τα social media ως DMD pharmacy, με δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους, υποδέχθηκαν τους περισσότερους από 170 προσκεκλημένους, ενώ παράλληλα καλωσόρισαν τα περισσότερα από 1.500 άτομα που παρακολούθησαν ζωντανά την εκδήλωση μέσα από τα διάφορα κανάλια μετάδοσής της. Συμπαρουσιαστές τους σε κάποιες κατηγορίες αριστείων ήταν η γενική διευθύντρια της Noufio Communication Services Σοφία Κούνουπα και ο φαρμακοποιός Ηλίας Κατσόγιαννης.


Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Όλγα Οικονόμου, διευθύντρια Φαρμακευτικού Τμήματος Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Πολιτικής και Οικονομίας της Υγείας και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Σπανίων Νοσημάτων. 


Εκτός από τις 15 κατηγορίες Αριστείων, στην εκδήλωση απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»: στον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ για τη συνολική προσφορά του και στην καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων στο Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, για την προσφορά της στην πανεπιστημιακή και στη διά βίου εκπαίδευση των φαρμακοποιών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

15/4/2025 4:41:46 μμVICHY x ALL WE SEE IS THE SEA
Ένα καλοκαίρι γεμάτο χρώμα, φως και αντηλιακή προστασία






Σχετικά άρθρα

Pfizer: Τιμητική διάκριση στη στα Prix Galien Greece 2025
Για την προαγωγή της επιστημονικής έρευνας και της καινοτομίας
GSK: Απέσπασε δυο σημαντικές διακρίσεις στα Prix Galien Greece 2025
Επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της στην προαγωγή της καινοτομίας
SYFA Learning & Win Medica: Επιτυχημένη η επιμορφωτική εκδήλωση για τη διακοπή του καπνίσματος
Με κεντρική ομιλήτρια τη Δήμητρα Μπουσίου-Γεροστάθη, γιατρό πνευμονολόγο