Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Οι υγειονομικοί του Ηρακλείου παίζουν μπάλα

17/12/2018 12:36:54 μμ
Στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου Κρήτης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το αθλητικό σωματείο των υγειονομικών του Νομού Ηρακλείου "KANTIA 91" διοργανώνει για 6η φορά τουρνουά ποδοσφαίρου με τις ποδοσφαιρικές ομάδες του "ΚΑΝΤΙΑ 91-Υγειονομικών", του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, του ΕΚΑΒ Ηρακλείου και των Ιατρικών Επισκεπτών.


Το τουρνουά θα διεξαχθεί τo Σάββατο 22/12/18 και ώρα 15:00 στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου (με την ευγενική προσφορά του Δήμου Ηρακλείου).


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Γιάννης Τσικανδηλάκης (φαρμακοποιός και πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου), το τουρνουά διοργανώνεται κάθε χρόνο στη μνήμη των αδικοχαμένων κατοίκων Ηρακλείου Δημήτρη Βουρβαχάκη, διευθυντή ΕΚΑΒ και Βαγγέλη Κελαράκη, πρόεδρου εργαζομένων ΕΚΑΒ.


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το έργο της επιστημονικής ομάδας του Φ.Σ. Ηρακλείου για να κλείσει το «χάσμα»
Είναι εξ αποστάσεως και παρέχεται από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Κρήτης






Σχετικά άρθρα

Βαλτάς & Σκυλακάκης συμφωνούν στην κατάργηση της κατ΄οίκον διανομής ΦΥΚ
Έχουν ήδη καταγραφεί τραγικά περιστατικά όταν δεν δίνονται δια χειρός φαρμακοποιού
Φ.Σ. Αττικής: Τα κούριερ ακυρώνουν τον φαρμακοποιό
«Η παράκαμψή του τον απαξιώνει και αποτελεί εν δυνάμει κίνδυνο για την υγεία»
Αναθεωρούνται οι κατευθυντήριες γραμμές του Good Distribution Practice (GDP) στην Ε.Ε.
Σχετικό webinar διοργανώνει η European Industrial Pharmacists Group (EIPG)