Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Οι Uni-pharma & InterMed στηρίζουν το Magic Diabetes Bus

17/12/2019 3:36:08 μμ
Μια σημαντική δράση της ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Magic Diabetes Bus, το οποίο έχει στόχο την ψυχαγωγία και την ενημέρωση για το σακχαρώδη διαβήτη, στηρίζει τα φετινά Χριστούγεννα ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη. 

Πρόκειται για μια σημαντική δράση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό το Διαβήτη» που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους δρόμους της Αθήνας. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να το συναντήσουν από την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, σε Δήμους της Αττικής, όπου θα σταθμεύσει σε κεντρικά σημεία με σκοπό να ψυχαγωγήσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει για το Σακχαρώδη Διαβήτη και για την αξία του εμβολιασμού.

Οι Uni-pharma και InterMed δηλώνουν παρούσες στη σύγχρονη αυτή πρόκληση δημόσιας υγείας σε ένα μαγικό ταξίδι που θα περιλαμβάνει δωρεάν εξετάσεις γλυκόζης, ενημέρωση για θέματα Σακχαρώδους Διαβήτη από γιατρό, διατροφολόγο και σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά και εφήβους σε σχέση με τη νόσο και ενημέρωση μικρών και μεγάλων για την αξία και τη σημασία του εμβολιασμού.

Οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma & InterMed με εμπειρία και τεχνογνωσία ετών, με πρωτοποριακά και καινοτόμα φάρμακα και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο αντιδιαβητικών σκευασμάτων (όπως η σειρά Diabetel στοχευμένη στο διαβητικό πόδι και το υγρό γλυκαντικό με στέβια Slim Fix της InterMed) βρίσκεται πάντα κοντά στον ασθενή και τον σύγχρονο άνθρωπο προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του.

Δείτε τους σταθμούς του Magic Diabetes Bus και αναλυτικά τη δράση του εδώ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τον εξορθολογισμό του προϋπολογισμού για τα προϊόντα διαβήτη ζητά ο Σύνδεσμος






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος