Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Οι Συνεταιρισμοί διεκδικούν να γίνουν ο ισχυρός σύμμαχος των φαρμακοποιών

7/6/2023 9:03:38 μμ
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΣΦΕ Βασίλη Μπιρλιράκη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα το 36ο Συνέδριο της ΟΣΦΕ με διοργανωτή το ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ και με πλούσια θεματολογία σχετικά με την επιχειρηματική ανάπτυξη των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών, τις προσφερόμενες υπηρεσίες, τη συνεταιριστική ταυτότητα, τη συνεργασία μεταξύ τους και τις θεσμικές διεκδικήσεις τους.

Στην εισαγωγική του ομιλία, ο πρόεδρος της ΟΣΦΕ Βασίλης Μπιρλιράκης επισήμανε ότι στόχος δεν είναι απλά η επιβίωση των συνεταιρισμών, αλλά να γίνουν «η πρώτη και γιατί όχι η μοναδική επιλογή των φαρμακοποιών».

«Χαράζουμε ρότα για να γίνουμε οι καλύτεροι συνεταιρισμοί της Ελλάδος, για να γίνουμε οι καλύτερες επιχειρήσεις του τομέα δραστηριότητάς μας», ανέφερε με έμφαση συμπληρώνοντας ότι «θα προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες εφοδιασμού, αλλά ταυτόχρονα και μια σειρά άλλων υποστηρικτικών υπηρεσιών στο πεδίο της διαχείρισης και στο πεδίο της επαγγελματικής πρακτικής». 

Επιπλέον τόνισε: «Έμπρακτα θα γνωρίζουν οι συνάδελφοί μας πως με αυτό τον τρόπο, από το δικό μας μετερίζι, προστατεύουμε το μεσογειακό μοντέλο φαρμακείου και συμβάλουμε στη μετεξέλιξή του, ώστε να ριζώσει στην εύφορη γη των σύγχρονων αναγκών υγείας του ασθενή και του πολίτη, γιατί θα γνωρίζουν οι συνάδελφοί μας πως εμείς πραγματικά ενισχύουμε την οικονομική και επαγγελματική τους ανεξαρτησία, επιτρέποντάς τους να επιτελούν με το βέλτιστο τρόπο την κοινωνική-επαγγελματική αποστολή τους». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του Συνεδρίου βραβεύτηκε ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ν. Τρικάλων (ΣΥΦΤΑ) για τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση μελών κατά το έτος 2022. «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά, διατηρώντας τις αξίες του συνεταιριστικού κινήματος», ανέφερε η διοίκηση του ΣΥΦΤΑ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον ΣΥΦΤΑ και τον ΣΟΦΛΑ






Σχετικά άρθρα

Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου
Επιτήδειοι άδειασαν από Prolia τα φαρμακεία δύο νομών
Η Αγάπη Ακριτίδου, υπεύθυνη του Τμήματος Αγορών του ΣΦΗΠ, εξηγεί στο f.daily τα περιστατικά
15 ΣΥΦΑ συμμετέχουν στην Ενεργειακή Κοινότητα Φαρμακοποιών
Ξεκινούν εγγραφές και για νέα μέλη