Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Οι πρόεδροι 17 ΣΥ.ΦΑ. έλαβαν μέρος στο 1ο SYFA Business Breakfast

16/10/2024 11:31:00 μμ
Μετά την πρόσκληση του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης και της ΟΣΦΕ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του PharmaPOINT 2024, το 1ο SYFA Business Breakfast, μετά την πρόσκληση του προέδρου του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης Γιώργου Κιοσέ και του προέδρου της ΟΣΦΕ Βασίλη Μπιρλιράκη.


Σε συνεργατικό κλίμα, οι δύο πρόεδροι καλωσόρισαν τους προέδρους 17 Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα και ακολούθησε μια ιδιαίτερα ευρεία και εποικοδομητική συζήτηση. Κοινός στόχος όλων είναι η συνεργασία μεταξύ των Συνεταιρισμών και η ενίσχυση των αμοιβαίων σχέσεων.


Την εκδήλωση τίμησαν με την συμμετοχή τους οι Γεώργιος Ακριβός (Καρδίτσα), Φιλίτσα Δίμηζα (Σέρρες), Ιωάννης Κατσιόπουλος (Θεσσαλία), Πέτρος Καφανέλης (ΠΡΟΣΥΦΛΑ), Χαράλαμπος Κετσιμπάσης (ΣΥΦΑΚ), Ιωάννης Μαλλιαρός (ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ), Δέσποινα Μεραμβελιωτάκη (Ξάνθη), Δημήτρης Μιχαήλ (ΣΟΦΛΑ), Νικόλαος Μουργελάς (Τρίκαλα), Γεωργία Μπασδάνη (Ροδόπη), Κωνσταντίνος Πάνος (ΠΕΙΦΑΣΥΝ), Δημήτριος Παπαβασιλείου (ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ), Αναστάσιος Παππάς (Εύβοια), Γεώργιος Σιάσος (ΣΕΦΑΡ), Αναστάσιος Τερζής (Θράκη), Γεώργιος Χατζηγεωργίου (Ημαθία), καθώς και η Ευγενία Μαυρίδη και ο Παύλος Μπουζιάνης εκ μέρους της ΟΣΦΕ.

Επιπλέον κοινή δράση ΟΣΦΕ-ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης

Επίσης η ΟΣΦΕ και ο ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης, διαμέσου των προέδρων τους, καλωσόρισαν σε αίθουσα του ΑΠΘ τους πρωτοετείς φοιτητές Φαρμακευτικής, με τον Συνεταιρισμό να τους χορηγεί ποδιές εργαστηρίου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της φαρμακευτικής επιστήμης, σχολίασε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Στέλεχος της Ένωσης επισκέφτηκε τη χώρα μας






Σχετικά άρθρα

Nestlé: Πουλάει τα συμπληρώματα διατροφής της στη Yellow Wood Partners
Σύμφωνα με ανακοίνωση της πολυεθνικής, διατηρεί μόνο δύο brands
Walmart: Με $50 εκατ. απαλλάχθηκε από τις ευθύνες για την κρίση οπιοειδών
Επιβάλλονται όμως αυστηροί έλεγχοι των φαρμακείων και του προσωπικού
Novo Nordisk: Η νέα Γενική Διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου η Myriam Mezher
Αναλαμβάνει επίσημα τα ηνία της εταιρείας την 1η Σεπτεμβρίου 2026
Eli Lilly: Ο FDA ενέκρινε μία ακόμα ένδειξη στην τιρζεπατίδη
Τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης σοβαρών καρδιαγγειακών επεισοδίων