Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Συμβουλές ομορφιάς

τελευταία νέα


Οι φετινές τάσεις του γιορτινού μακιγιάζ

19/12/2017 2:19:04 μμ
Για λαμπερές και μοντέρνες εμφανίσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Έρχονται οι μέρες των γιορτών και όλες οι γυναίκες θέλουν, ιδιαίτερα στα ρεβεγιόν, να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα τις κάνουν να αισθάνονται λαμπερές και εκθαμβωτικές.

Η φετινή μόδα απαλλάσσει τις γυναίκες από τα πολλά προϊόντα, προτείνοντας το «no make up» μακιγιάζ, αλλά παράλληλα δεν ξεχνά το glitter και τις μεταλλικές σκιές για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις.

Προτάσεις για γιορτινό μακιγιάζ

Με βάση το no makeup μακιγιάζ:

Ξεχνάμε το make up και εφαρμόζουμε μόνο ελάχιστη πούδρα. Στα μάτια επιλέγουμε σκιές σε γήινες και nude αποχρώσεις (μπεζ, απαλό ροζ) που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά ενός προσώπου. Μπορούμε όμως, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, να χρησιμοποιήσουμε eyeliner στη γραμμή των ματιών που θα αναδείξει το φυσικό μακιγιάζ. Για όσες είναι πολύ πιστές στο no makeup μακιγιάζ, θα βάλουν στα χείλη ένα nude κραγιόν.


Αν επιθυμούμε πιο κλασικές γιορτινές επιλογές:

Οι φετινές τάσεις του μακιγιάζ θέλουν σαμπανιζέ και χρυσές αποχρώσεις στα μάτια, οι οποίες συνδυάζονται με κραγιόν κόκκινο, μπορντό ή maroon ή ακόμα –για τις πιο τολμηρές– σοκολατί και μοβ!


Επίσης, τα smokey eyes είναι πάντα μια εντυπωσιακή και σίγουρη επιλογή, που συνδυάζεται με απαλό χρώμα στα χείλη ή και εντελώς nude.


Προτείνονται επίσης οι μπρονζέ σκιές με πολύ σκούρο βερνίκι νυχιών, καθώς και το γνωστό και κλασικό: έντονο κόκκινο κραγιόν και απαλά βαμμένα μάτια. Όσο για τις γυναίκες που τα καταφέρνουν καλά με τα πινέλα, μπορούν να δοκιμάσουν συνδυασμούς 3 χρωμάτων στα μάτια!


Τέλος, μην ξεχνάτε το glitter! Εφαρμόστε το στο κινητό βλέφαρο των ματιών, πάνω από μια κρεμώδη σκιά για να κολλήσει, αλλά ακόμα και στις βλεφαρίδες, πάνω από τη μάσκαρα!

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Σβήνει τα όρια» μεταξύ περιποίησης και μακιγιάζ






Σχετικά άρθρα

Η εμβληματική Bepanthol Cream πρωταγωνιστεί σε… make up workshop
Με λαμπερούς καλεσμένους από τον χώρο του beauty & fashion
Οι τρεις τάσεις που διαμορφώνουν την αγορά του καλλυντικού το 2024
Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Mintel
«Αγάπησε το δέρμα σου και φρόντισέ το σε συνεργασία με τον δερματολόγο σου»
Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας της ΕΔΑΕ για τα αυτοάνοσα – αυτοφλεγμονώδη δερματικά νοσήματα
Τεράστια η αύξηση πωλήσεων για τα προϊόντα περιποίησης προσώπου
Σύμφωνα με τον ΠΣΒΑΚ το φαρμακείο αποτελεί το 2ο πιο δυνατό κανάλι διανομής